ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ:Άφησαν χήρα γυναίκα με τέσσερα ανήλικα παιδιά χωρίς ρεύμα τα Χριστούγεννα

Σάλο έχει προκαλέσει στη Σάμο η συγκλονιστική ιστορία μιας μονογονεϊκής οικογένειας με τέσσερα ανήλικα παιδιά, που έμειναν χωρίς ρεύμα τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με το i-samos.gr, πριν από έναν χρόνο περίπου, ο σύζυγός της σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού. Ο Νικόλαος Κλώθος συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον χαμό του αφού περίμενε χτυπημένος στην άσφαλτο πάνω από 1,5 ώρα λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νησί.
Σήμερα η 39χρονη χήρα κυρία Χαραλαμπάκη Καλλιόπη, είναι άνεργη με 4 ανήλικα παιδιά – 11, 9, 7 και 2 ετών- περιμένοντας να βγει η σύνταξη του άντρα της.
Παρόλο που (σύμφωνα με το i-samos η ΔΕΗ γνωρίζει μέσω αίτησης την πολυτεκνική ιδιότητα της χήρας προχώρησε λόγω οφειλών στην διακοπή ρευματοδότησης λόγω οφειλών!
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου κ. Απόστολος Τσιώλης, όταν έμαθε για το περιστατικό αυτό, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι που μένει η πολύτεκνη οικογένεια στο Καρλόβασι και ανέβασε τον διακόπτη του σπιτιού επαναφέροντας το ρεύμα ενώ είπε ότι σκοπεύει να επικοινωνήσει με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.
Σε δηλώσεις του τόνισε μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα να συλληφθεί και δήλωσε αποφασισμένος πως «…η οικογένεια θα κάνει πρωτοχρονιά με αξιοπρέπεια».