Ποιες τροφές έχoυν τα περισσότερα αλλά και τα λιγότερα φυτοφάρμακα
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
Twitter
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Νέα στοιχεία προκύπτουν από έρευνες που γίνονται παγκοσμίως για τη
χρήση των φυτοφαρμάκων στην καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών και για
τις επιπτώσεις στην υγεία των καταναλωτών.
Τα φυτοφάρμακα μπορεί να αποδειχθούν βλαβερά για την υγεία, αν δεν
πλένουμε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά που αγοράζουμε, προτού τα
καταναλώσουμε.
Ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός “Environmental Working Group”,
πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα σχετικά με το ποια προϊόντα έχουν
περισσότερες επικίνδυνες ουσίες.
Φρούτα και λαχανικά που έχουν τα περισσότερα φυτοφάρμακα: