Χωρίς ρεύμα από το 1997 το σπίτι όπου απανθρακώθηκε ο 67χρονος με κινητικά προβλήματα

Χωρίς ρεύμα ήταν το σπίτι που τυλίχθηκε χθες στις φλόγες, στου Ζωγράφου, και στο οποίο έχασε τη
ζωή του ένας 67χρονος άνδρας και υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα ένας 50χρονος και μία 43χρονη.
Το ζευγάρι που ζούσε στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου ήταν χωρίς ρεύμα και στο σπίτι του φιλοξενούσε έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα, ο οποίος έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά που ξέσπασε σήμερα, το πρωί σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Αμφιγενείας.
Ο νεκρός από την πυρκαγιά είναι 67 ετών, ενώ τα δύο άτομα με σοβαρά εγκαύματα που απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, είναι ένας άνδρας 50 ετών και μια γυναίκα 43 ετών.
Σύμφωνα με το MEGA, στο διαμέρισμα διέμενε το ζευγάρι που υπέστη εγκαύματα και επειδή αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, λόγω ανεργίας, δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα. Ωστόσο, σύμφωνα με διευκρινίσεις της ΔΕΗ, το διαμέρισμα δεν έχει ρεύμα από το 1997. Οι ιδιοκτήτες ή οι ένοικοι δεν έκαναν ποτέ αίτηση στη ΔΕΗ για να πάρουν ρεύμα, κάτι που σημαίνει ότι με τη βούλησή τους δεν ήθελαν κι όχι επειδή η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν φιλοξενούμενος του ζευγαριού και είχε κινητικά προβλήματα.
Τα αίτια της πυρκαγιάς, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είναι μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξάγει έρευνα για το θέμα. http://www.imerisia.gr