ΠΑΤΡΑ - ΣΟΚ! Δεν μπορούσε να πάρει σύνταξη και αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην οδό Ευβοίας στα Ζαρουχλέικα Πατρών, βρέθηκε  πριν από λίγες ημέρες άνδρας 60 χρόνων. O  60χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Τις άγνωστες πτυχές αυτής
της αυτοκτονίας έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχών Αχαίας Παναγιώτης Σκέντζος.
Ο κ. Σκέντζος , μιλώντας στο achaianews και τον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη, ανέφερε ότι πριν αυτοκτονήσει ο 60χρονος έπινε τον καφέ του σε καφενείο κοντά στο σπίτι του όταν τον πήρε τηλέφωνο ο φοροτεχνικός του για να τον ενημερώσει ότι με το νέο θεσμικό πλαίσιο θα έπαιρνε σύνταξη στα 67 του χρόνια.
Οικοδόμος στο επαγγέλμα δίχως να έχει προοπτική για εργασία αλλά και δίχως πόρους, αμέσως μετά από αυτήν την ενημέρωση, συνεχίζει ο κ. Σκέντζος, πήγε στο σπίτι του απελπισμένος, όπλισε την καραμπίνα του και αυτοκτόνησε.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τόνισε τα παραπάνω με αφορμή τις κινητοποιήσεις που οργανώνει η Ομοσπονδία για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο χαρακτηρίζοντας ‘εγκληματικές και δολοφονικές’ αυτές τις πολιτικές.