Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Οι New York Times τοποθέτησαν την Viñales στην Κούβα στο νούμερο 10 του ετήσιου...

καταλόγου με τα «52 μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε» και με τον αριθμό των τουριστών να αυξάνεται συνεχώς το 2016, η Κούβα θα έχει και φέτος την τιμητική της.
Από το Εθνικό Μουσείο Καλών Τεχνών της Αβάνας έως τις μικρότερες αγορές τέχνης στους δρόμους, οι τουρίστες μπορούν να βρουν όμορφα και πολύχρωμα έργα τέχνης σε όλη την πόλη.
From Havana's National Museum of Fine Arts to the smaller art markets in the streets, tourists can find beautiful and colorful art all across the city.
Το ποδόσφαιρο παίζεται παντού, ακόμη και στο δρόμο.
Soccer games are played everywhere, even in the street.
Οι Κουβανοί είναι γνωστοί για την αγάπη τους για τα vintage αυτοκίνητα.
Cubans are known for their love of vintage cars.
Ακόμη και οι οδηγοί ταξί χρησιμοποιούν αυτά τα ιδιαίτερα οχήματα.
Even taxi drivers cruise around in these elaborate vehicles.
Κατά μέσο όρο, ο Ιούνιος είναι πιο βροχερός μήνας της Αβάνας.
On average, June is Havana's most rainy month.
Μέσα στο εργοστάσιο πούρων H. Upmann στην Αβάνα. Στην Κούβα, το τύλιγμα του πούρου θεωρείται μια μορφή τέχνης που έχει περάσει από γενιά σε γενιά.
Inside the H. Upmann cigar factory in Havana, Yiliana Benitez rolls a famous Cuban cigar. In Cuba, cigar rolling is considered an art form that's been passed down through generations.
Τον Μάρτιο, όλοι οι καουμπόηδες της Κούβας συρρέουν στην Αβάνα για την Διεθνή Έκθεση Κτηνοτροφίας.
In March, all the cowboys of Cuba flock to Havana for the International Livestock Fair.
Το 2015, η 12η Μπιενάλε της Αβάνας πραγματοποιήθηκε, με καλλιτέχνες και επιμελητές από όλο τον κόσμο.
In 2015, the 12th Havana Biennial took place, drawing artists and curators from all over the world. Here, they take a tour of the city's streets.
Το Εθνικό Καπιτώλιο της Κούβας χτίστηκε μεταξύ 1926 και 1929.
Cuba's El Capitolio was built between 1926 and 1929. It still stands today.
Το La Estatua de la República, που βρέθηκε μέσα στο κτίριο του Καπιτωλίου, είναι το τρίτο μεγαλύτερο άγαλμα του κόσμου.
La Estatua de la República, found inside the Capitol building, is the world's third-largest undercover statue.
Η Κούβα έχει μια πλούσια ιστορία στον χορό, όπως το μάμπο και την σάλσα.
Cuba has a rich history of dance, including styles like danzón, mambo, and salsa.
Salsa dance instructor Ariel Domninguez gives a lesson of Cuban-style salsa to a student.
More salsa classes take place on the beach in Varadero.
Οι παραλίες του Βαραδέρο έχουν όμορφα νερά.
The beaches of Varadero have beautifully clear waters.
Η Κούβα είναι γνωστή για την υψηλή απόδοση του εκπαιδευτικού συστήματος. Θεωρείται ότι έχει τις κορυφαίες σχολές στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.
Cuba is known for its high-performing education system. It's considered to have the top schools in Latin America and the Caribbean.http://fimotro.blogspot.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ειδικοί κατέγραψαν 46 αρνητικές συνέπειες των social media

Νέα μελέτη προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για τις επιπτώσεις από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Είναι αναμφισβήτητο ότι οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έφεραν πολυεπίπεδες μεταβολές και μικρές αλλά και μεγάλες επαναστάσεις σε κάθε τομέα της προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

«Ταφόπλακα» στις λαϊκές αγορές από τον Άδωνι!

Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο Πισσαρίδη, που οδηγεί στον αφανισμό τις μικρές επιχειρήσεις των αγροτών – παραγωγών Νέο γύρο σφοδρών αντιδράσεων προκαλεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που αλλάζει άρδην το τοπίο στις λαϊκές αγορές.

Πώς οι ανατιμήσεις αλλάζουν την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών

Μέχρι τον Μάρτιο του 2022 εκτιμάται ότι θα διαρκέσει η επίδραση των ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες, μεταφορικό και ενεργειακό κόστος στις τελικές τιμές των προϊόντων διατροφής.

Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για ένα πύρινο φεγγάρι που έρχεται να ρίξει φως σε θέματα που αφορούν το θάρρος, τον ανταγωνισμό, την επιθετικότητα, τον αυθορμητισμό, το Εγώ μας.

Στο φως οινοποιείο ηλικίας 1.500 ετών

Το οινοποιείο 1.500 ετών που βρέθηκε στο Ισραήλ, ήταν μια επιχείρηση βιομηχανικής κλίμακας που παρήγαγε μισό εκατομμύριο γαλόνια ετησίως, για τους πότες της Μεσογείου. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους της Αρχής Αρχαιοτήτων του Ισραήλ, έφτιαχνε μερικά από τα καλύτερα κρασιά της Μεσογείου της βυζαντινής εποχής.

Oι κωδικοί ΟΣΔΕ ανά Περιφέρεια που δίνουν τα επιπλέον 29 μόρια στους υποψήφιους Νέους Αγρότες 2021

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά τα 12 μόρια (μέγιστο) που προσφέρει το κριτήριο του αρχικού προσανατολισμού της γεωργικής εκμετάλλευσης σε τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας και τα 17 μόρια (μέγιστο) σύμφωνα με το κριτήριο συμβολής του επιχειρηματικού σχεδίου σε στόχους και τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας.

Ρωσία- ΝΑΤΟ: Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο

Του Δημήτρη Λιάτσου * Τελικά ολοκληρώνεται ένα «διαζύγιο» το οποίο είχε γίνει οφθαλμοφανές από το 2015. Η Μόσχα αποφάσισε να  απαντήσει στην πρόσφατη απόφαση του ΝΑΤΟ να απελάσει οκτώ συνεργάτες της μόνιμης ρωσικής αντιπροσωπείας στην έδρα του Συνασπισμού, στις Βρυξέλλες.

Έδεσσα: «Λουκέτο» στη ΜΕΘ του νοσοκομείου λόγω έλλειψης προσωπικού

Μεγάλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στη Βόρεια Ελλάδα , με τα κρούσματα να πληθαίνουν διαρκώς, τους εμβολιασμούς να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και τις  αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών να αποβαίνουν σε βάρος της εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων .

Επιστρεπτέες προκαταβολές – Έρχεται ο λογαριασμός.Μέσω myAADE η ενημέρωση για ποσά επιστροφής

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ενημερωθούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν λάβει Επιστρεπτέες Προκαταβολές για τα ποσά που οφείλουν και πρέπει να επιστρέψουν στο Δημόσιο.

σουφλέ σοκολάτας η πιο εύκολη συνταγή.

Υλικά: 125gr κουβερτούρα 1 κουταλιά βούτυρο 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη 1 κουταλιά αλεύρι 1 κουταλιά κακάο 1 αυγό 1 πρέζα γαρίφαλο