Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης στον Πάνο Καλλίτση! «Η πρώτη σφαίρα ήταν στο δικό μου τζάμι»

«Η πρώτη σφαίρα πήγαινε για εμένα…Με έβγαλαν έξω…Τους είπαμε, ‘μην ξαναρίξετε’… Χτύπησαν τον Πάνο εξ επαφής», με αυτά τα λόγια περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε η
σύζυγος του μακιγιέρ και κομμωτή Πάνου Καλλίτση, Έλενα Χριστοπούλου, όταν άγνωστοι τους πυροβόλησαν, χθες το βράδυ, έξω από το σπίτι τους.
Μιλώντας στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», στους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, ξεκαθάρισε ότι ο σύζυγός της είναι καλά στην υγεία του, παρ’ όλο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από τον πυροβολισμό και έκανε λόγο για «άνανδρη επίθεση χωρίς λόγο».
«Ο Πάνος είναι καλά και θέλω να το πω για να ηρεμήσουν όλοι όσοι τον ξέρουν και τον αγαπούν» είπε καθησυχάζοντας τους στενούς φίλους και συγγενείς. Σοκαρισμένη η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε:
«Η επίθεση έγινε χωρίς λόγο και αιτία. Δεν είμαι αστυνομία να μπορώ να πω ότι είναι ληστεία αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες».
Στη συνέχεια, με τρεμάμενη φωνή και φανερά ταραγμένη, η σύζυγος του γνωστού μακιγιέρ και κομμωτή έφερε στο νου της όλα όσα έζησε χθες διηγούμενη τα παρακάτω: «Δύο άνθρωποι με δύο πιστόλια μας σημάδευαν στο κεφάλι…
Η πρώτη σφαίρα πήγαινε για εμένα… Με έβγαλαν έξω… Τους είπαμε, ‘μην ξαναρίξετε’… Χτύπησαν τον Πάνο εξ επαφής». Η Έλενα Χριστοπούλου δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω και με περισσότερες λεπτομέρειες στο όλο περιστατικό, όμως τόνισε για ακόμα μία φορά πριν αποχαιρετήσει τους παρουσιαστές πως ο Πάνος Καλλίτσης είναι καλά και ότι και εκείνη θα καταφέρει να συνέλθει αφού ο σύζυγός της είναι καλά στην υγεία του.
http://lykavitos.gr/archives/256018