Η μαρτυρία - ανατροπή για τη μοιραία νύχτα του Παντελή Παντελίδη

Ο δημοσιογράφος και στενός του φίλος του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης δημοσίευσε τις δικές του πληροφορίες για το τι
συνέβη λίγα λεπτά πριν μπουν στο αυτοκίνητο ο τραγουδιστής και οι δύο φίλες του.
«Κάποια στιγμή και ενώ το παιχνίδι ολοκληρωνόταν και ο Παντελής δεν ένοιωθε καλά από την κούραση, το χάσιμο αλλά και τα ποτά που είχε πιει, ζήτησε ένα φραπέ σκέτο να του φτιάξουν για να συνέλθει όπως και έγινε. Αφού ήπιε τον καφέ του και ανέφερε ότι ήταν καλύτερα, μετά από περίπου 20 λεπτά σηκώθηκε να φύγει με τις κοπέλες αλλά παραπάταγε και έπεσε ακριβώς έξω από την πόρτα του διαμερίσματος» έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης και συνέχισε:
«Του είπαν να καλέσουν ένα ταξί και ανέφερε ότι δε χρειάζεται και ότι θα έπαιρνε το αμάξι και θα οδήγαγε ο ίδιος. Τότε πετάχτηκε η Φρόσω και είπε θα το πάρω εγώ το αμάξι».

Oλόκληρο το κείμενο του δημοσιογράφου στο newspistol.com

Περίμενα αρκετές μέρες για να διασταυρώσω δεκάδες επώνυμες πληροφορίες που λαμβάνω τηλεφωνικά και στο μέιλ μου σχετικά με το μοιραίο πρωινό που προκλήθηκε ο θάνατος του Παντελή. Κάποια από αυτά τα μοιράζομαι μαζί σας και είναι πρώτη φορά που βγαίνουν λεπτομέρειες και μαρτυρίες στην δημοσιότητα. ...
Ο Παντελής όλοι γνωρίζουμε οτι πήγε σε ένα σπίτι τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου να παίξει μαζί με την παρέα του σε ένα μεγάλο τουρνουά πόκερ. Το σπίτι - λέσχη  ( στην περιοχή του γκολφ της Γλυφάδος ) ήταν ενός επώνυμου κυρίου που δε μας νοιάζει και πολύ να πούμε όνομα και τέτοια στοιχεία. Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά. Μέσα σ αυτό το σπίτι βρισκόντουσαν πάνω απο 40 άτομα που έπαιζαν σε διαφορετικά δωμάτια.
Ο Παντελής μου ανέφεραν οτι είχε 25.000 και ζήτησε δανεικά λίγα χρήματα ακόμη για να ξεπληρώσει την χασούρα που είχε. Δίπλα στον Παντελή ήταν τόσο η Φρόσω όσο και η Μίνα. Κάποια στιγμή και ενώ το παιχνίδι ολοκληρωνόταν και ο Παντελής δεν ένοιωθε καλά απο την κούραση , το χάσιμο αλλά και τα ποτά που είχε πιει ζήτησε ένα φραπέ σκέτο να του φτιάξουν για να συνέλθει όπως και έγινε. Αφού ήπιε τον καφέ του και ανέφερε οτι ήταν καλύτερα μετά απο περίπου 20 λεπτά  σηκώθηκε να φύγει με τις κοπέλες αλλά παραπάταγε και έπεσε ακριβως έξω απο την πόρτα του διαμερίσματος.
Του είπαν να καλέσουν ένα ταξί και ανέφερε οτι δε χρειάζεται και οτι θα έπαιρνε το αμάξι και θα οδήγαγε ο ίδιος. Τότε πετάχτηκε η Φρόσω και είπε θα το πάρω εγώ το αμάξι και έτσι κατέβηκαν κάτι σκαλάκια και οδηγήθηκαν προς το αμάξι αναφέρει η μαρτυρία μας. Άτομο που ήταν στο ίδιο τραπέζι και έβλεπε τον Παντελή τόσο να χάνει όσο και να μην είναι καλά στις κινήσεις του λίγο μετά τις 06.30 το πρωί. Το άτομο αυτό το ρώτησα 2- 3 φορές. Είσαι σίγουρος οτι δεν οδήγησε ο Παντελής; Και μου είπε αυτό γνωρίζω απο άτομα που πήγαν έξω τον Παντελή και τις δυο κοπέλες προς το αυτοκίνητο.
Είναι νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Είχα δώσει όρκο να μην ασχοληθώ καθόλου. Αλλά στην μνήμη του φίλου μου κάτι τέτοιο μου είναι πολύ δύσκολο. Με όσα μου αναφέρουν κάθε μέρα θα μπορούσα να γράφω απλά για τις εντυπώσεις. Είναι η πρώτη φορά που γράφω με ρεπορτάζ και μακάρι να βοηθήσει στην συνέχεια της ιστορίας.
Η ιστορία συνεχίζεται και αναμένω κάποιες άλλες ερωτήσεις που έκανα και μου ανέφεραν οτι θα προσπαθήσουν να μάθουν μιας και ήταν πολλά τα άτομα στο διαμέρισμα και πολύ πιθανόν κάποιος άλλος να είδε και να άκουσε κάτι άλλο. Πάντως όλα αρχίζουν και βγαίνουν στο φως με την σωστή πρόσβαση. http://www.imerisia.gr