Σάντουιτς με ντομάτα, ξινομυζήθρα και ρίγανη

Νοστιμότατα σαντουιτσάκια που μπορείτε να απολαύστε μετά το μπάνιο στη θάλασσα όλα τα μέλη της οικογένειας.
Υλικά

6 ατομικά ψωμάκια σικάλεως ή ολικής άλεσης

250 γραμμ. ξινομυζήθρα ή άλλο κρεμώδες τυρί
2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κ.σ. πάστα ελιάς
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κ.γλ. ρίγανη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Κόβουμε οριζόντια τα ψωμάκια και τα αλείφουμε με λίγη πάστα ελιάς.
2. Σε μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν όλα τα υπόλοιπα υλικά.
3. Μοιράζουμε το μείγμα τυριού στα ψωμάκια και καλύπτουμε με τις υπόλοιπες φέτες.

Μερίδες 6
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Πηγή: argiro.gr