Χοιρινές μπριζόλες με καλαμπόκι

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 1 ποτήρι μπύρα
  • 3 κρεμμύδια
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι φαρίνα
  • 1 κουταλιά πάστα ντομάτας
  • 4 κουταλιές βούτυρο για το τσιγάρισμα
  • Αλάτι
  • Λίγη ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

  1. Σε τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν. Έπειτα, τα βάζετε σε ένα βαθύ ταψί. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζετε τις μπριζόλες χωρίς να βάλετε επιπλέον βούτυρο.
  2. Μετά βάζετε το καλαμπόκι, τη ντομάτα, τα κρεμμύδια και το πασπαλίζετε με τη ζάχαρη.
  3. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι μαζί με την μπύρα και την πάστα ντομάτας και ανακατεύετε καλά.
  4. Τέλος, περιχύνετε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για περίπου 35 λεπτά. http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων