Πιροσκί με φέτα

Υλικά

  • 1 κιλό αλεύρι
  • 300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
  • Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • 1 ασπράδι αβγού
  • 2 κρόκκοι αβγών
  • 150 γραμμάρια βούτυρο
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνετε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.
  2. Κόβετε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγετε περίπου 15 εκατοστά.
  3. Βάζετε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπέρι και κλείνετε καλά σαν μισοφέγγαρο.
  4. Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων