Βάζετε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη εκτός της μαρμελάδας και ζυμώνετε είτε με τα χέρια είτε στο μίξερ.
Μετά κρατάτε λίγο ζύμη για τα μπαστουνάκια που θα κάνετε και την
υπόλοιπη τη βάζετε σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και την
απλώνετε με τα δάχτυλα σας.
Για τη συναρμολόγηση ζύμης - γέμισης
Απλώνετε τη μαρμελάδα από πάνω.
Πλάθετε τα μπαστουνάκια με τη ζύμη που έχετε κρατήσει και τα τοποθετείτε από πάνω.
Ψήνετε στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά.http://www.newsbeast.gr