Σφολιάτα ρολό με πιπεριές και κρέμα τυριού

Υλικά
•    2 φύλλα σφολιάτας
•    400 γραμ. τυρί κρέμα
•    200 γραμ. γκούντα τριμμένη
•    8 φέτες πάριζα ή ζαμπόν ψιλοκομμένο
•    4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
•    ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
•    ½ πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
•    2 κουτ. σούπας νερό

•    μαργαρίνη για τις σφολιάτες
•    αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε, το τυρί κρέμα, τη γκούντα, την πάριζα, το μπέικον, τις πιπεριές, ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε να ενσωματωθούν καλά.
Έπειτα, χωρίζουμε τη γέμιση στα δύο.
Απλώνουμε τη μία σφολιάτα, με το μήκος κάθετο σε μας, (να έχουμε μπροστά μας, τη μία απ᾿ τις δύο μεγαλύτερες πλευρές) και αφαιρούμε την επάνω μεμβράνη, (την κάτω την αφήνουμε για να μας βοηθήσει στο τύλιγμα).
Παίρνουμε τη μισή γέμιση και την απλώνουμε πάνω στο φύλλο, προσέχοντας να αφήσουμε ένα δάχτυλο περιθώριο στις τρεις πλευρές, (τις δύο πλαϊνές και την απέναντι) και τη φέρουμε ίσα -  ίσα στην πλευρά που θα ξεκινήσουμε το τύλιγμα.
Έπειτα γυρνάμε το φύλλο, στις δύο πλαϊνές πλευρές προς τα μέσα, (ένα δάχτυλο, για να μην χυθεί η γέμιση) και με τα δάχτυλά μας, βρέχουμε ελαφρά το φύλλο που βρίσκετε απέναντί μας, για να κολλήσει όταν το τυλίξουμε.
Με τη βοήθεια της μεμβράνης, τυλίγουμε το φύλλο μέχρι το τέλος σε ρολό, φροντίζοντας η ένωση να είναι από κάτω.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπη γέμιση και για την άλλη σφολιάτα.
Βουτυρώνουμε ελαφρά μια λαμαρίνα, (το ξέβαθο ταψί της κουζίνας).
Τοποθετούμε τα ρολά πάνω στη λαμαρίνα και τα αλείφουμε με λίγη μαργαρίνηΤα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στη μεσαία σχάρα της κουζίνας, στους 160°C, για 20΄ -  25' περίπου, έως ότου φουσκώσει και ροδίσει καλά η σφολιάτα.
Όταν βγάλουμε τα ρολά από το φούρνο, τα αφήνουμε να σταθούν 10΄ και έπειτα τα κόβουμε και τα σερβίρουμε.
- Προσέχουμε να μην τυλίξουμε σφιχτά τα ρολά, γιατί θα μας ανοίξει η σφολιάτα στο ψήσιμο και θα χυθεί η γέμιση.

Πηγή:faghta-giagias.blogspot.com