Μπισκότα σοκολάτας με γιαούρτι Ιδιαίτερα γευστικά συνοδεύουν ιδανικά τον πρωινό καφέ

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 μεγάλο αυγό
  • 100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 2/3 κούπες τρούφα ή κομματάκια σοκολάτας γάλακτος
  • 2 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις
  • 1 ½ κουταλιά μπέικιν πάουντερ
  • ½ κουταλιά του γλυκού γλυκόζη
  • ½ κούπα καστανή ζάχαρη
  • 2/3 κούπες ζάχαρη κρυσταλλική
  • ½ κούπα βούτυρo   

    Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τη γλυκόζη, την καστανή ζάχαρη και τα λιώνετε σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Στη συνέχεια ρίχνετε σε ένα μπολ τα αυγά, το γιαούρτι, την τρούφα σοκολάτας ή κομμάτια σοκολάτας, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν τα υλικά και το μείγμα γίνει ζύμη.
  • Κατόπιν πλάθετε τα μπισκότα σε ότι σχήμα θέλετε (συνήθως κυκλικά)  και τα τοποθετείτε πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  • Φροντίζετε να έχουν απόσταση τα μπισκότα μεταξύ τους, περίπου 2 εκ.
  • Στη συνέχεια ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 με αέρα στη μεσαία σχάρα του φούρνου. http://www.newsbeast.gr