Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι Ζουμερές μπουκίτσες κρέατος που λιώνουν στο στόμα

Υλικά για 2-4 άτομα

  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • 1 1/2 λεμόνι το χυμό του
  • λιγότερο από μισή κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κιλό τηγανιά μοσχαρίσια
  • λευκό κρασί                    

    Εκτέλεση

  • Ρίχνετε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ καλά, ρίχνετε μέσα το κρέας και το σοτάρετε καλά και να αλλάξει χρώμα.
  • Προσθέτετε λευκό κρασί τόσο όσο να μισοσκεπάζει το κρέας.
  • Σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι, δηλαδή για περίπου 25 λεπτά και 10 λεπτά σε χύτρα.
  • Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
  • Ανακατεύετε καλά, ρίχνετε το χυμό του λεμονιού και σερβίρετε αν θέλετε με συνοδεία ρυζιού.http://www.newsbeast.gr