πανακότα με λικέρ μαστίχας

Υλικά:
500 ml γάλα
350 γρ κρέμα γάλακτος
150 ml λικέρ μαστίχας
200 γρ ζάχαρη
20 γρ ζελατίνες

Εκτέλεση:
Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό να μαλακώσουν. Βράζουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη και αφού πάρει μια βράση ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες και το ανακατεύουμε κάτω από τη φωτιά. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα και το λικέρ μαστίχας. Παίρνουμε το μίγμα, το μοιράζουμε σε φορμάκια και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τρείς ώρες. Τέλος το γαρνίρουμε με μαρμελάδα της επιλογής μας.  

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Ο νέος «Μεγάλος Αδελφός» της ΕΥΠ που ακούει τα πάντα

ΛΑΡΚΟ: Τα υπέρογκα πρόστιμα που «τρέχουν» και ο γόρδιος δεσμός της ιδιωτικοποίησης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων