Τσιπούρα στη λαδόκολλα

ΥΛΙΚΑ
4 τσιπούρες
4 λεμόνια
4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
ρίγανη
λαδόκολλα

4 φλιτζάνια τσαγιού λαδολέμονο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα λεμόνια σε ροδέλες και την κάθε σκελίδα σκόρδου στη μέση. Καθαρίζουμε τις τσιπούρες και τις πλένουμε. Σε κάθε ψάρι βάζουμε ρίγανη, αλάτι, λαδολέμονο, το σκόρδο μέσα στο ψάρι και το λεμόνι το ίδιο. Τα τυλίγουμε στη λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Πηγή:.trome.gr