Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας

Υλικά

Για 2-4 άτομα


100 γραμμάρια βούτυρο
200 ml λευκό κρασί
1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ανάλογο αλατοπίπερο
300 γραμμάρια μουστάρδα
800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι)



Εκτέλεση


Σε ξύλο κοπής αλατοπιπερώνετε τα χοιρινά φιλετάκια.

Στη συνέχεια ρίξτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και αφήστε τη να ζεσταθεί καλά.

Σοτάρετε τα χοιρινά φιλετάκια για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά και προσθέστε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σβήστε με το κρασί, αφήστε να τραβήξουν τα υγρά και προσθέστε τη μουστάρδα και το αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 30 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.

Εάν η σάλτσα σφίξει προσθέστε λίγο κρασί ακόμα.

Όταν το φαγητό είναι έτοιμο το βγάζετε από την εστία και γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

Θεσσαλονίκη: Άνδρας παραβίασε Stop και στη συνέχεια… χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων