Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 14/1

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για κάθε ζώδιο από τη Σμάρω Σωτηράκη.
Κριός
Η διάθεση σου θα είναι μεταβαλλόμενη σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί αμφιθυμία και κυκλοθυμία. Το τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα
δυσκολέψει την επικοινωνία με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς μπορεί να παρεξηγήσεις τις διαθέσεις τους ή να τις μεταφράσεις με καχυποψία. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει παρορμητικές αντιδράσεις οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν να βρεις το δίκιο σου, ακόμα και αν είναι ξεκάθαρο πως το έχεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα συζητήσεις με συνεργάτες σου αλλά και με τον/τη σύντροφό σου καθώς οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι ο τομέας που χρειάζεται τη μεγαλύτερη προσοχή.
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις εκρηκτικές αντιδράσεις οι οποίες θα δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία παρορμητική κίνηση σου μπορεί να επηρεάσει την καλή εικόνα που έχεις δώσει σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Ταύρος
Σήμερα μπορεί να μην έχεις καλή διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κατακλύσουν ανασφάλειες και φοβίες που θα σε επηρεάσουν, ακόμα και αν ξέρεις πως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για ανησυχίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα αν δεν αποκτήσεις πίστη στον εαυτό σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει πως όλα είναι θέμα ενός «κλικ». Γύρισε το διακόπτη και άφησε πίσω σου οτιδήποτε σε αγχώνει/ ενοχλεί/ περιορίζει.
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να «ανοιχτείς» στον/τη σύντροφό σου, όμως προτίμησε να κρατήσεις ήπιους τόνους απέναντι του/ης και να μην δείξεις την καχυποψία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα πάρει μία άλλη τροπή διαφορετική από αυτή που υπολογίζεις.
Δίδυμοι
Οι επαφές και οι συναντήσεις με φίλους σου θα είναι η κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις εύκολα τον τρόπο σκέψης σου αλλά και τις απόψεις σου. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο οι απόψεις σου να μη γίνουν δεκτές με ευκολία ακόμα και από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα. Την ίδια στιγμή ο Ουρανός ο οποίος πραγματοποιεί όψη συνόδου με τη Σελήνη δείχνει πως κινείσαι σε διαφορετικό μήκος κύματος, ακόμα και από τους ίδιους σου τους φίλους. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και μην εκνευριστείς με όλους!
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρορμητικές αντιδράσεις εκ μέρους σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία ενδέχεται να σου δημιουργήσει συναισθηματικές αναταράξεις.
Καρκίνος
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα κερδίσουν την προσοχή σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και εστιάζεις στην εικόνα σου, κυρίως σε αυτή που δείχνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα δυσκολέψει λίγο τα σχέδιά σου γιατί θα ρίξει προσωρινά την αυτοπεποίθησή σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό δείχνει πως θα χρειαστεί να αλλάξεις κάποια σχέδια που έχεις και σχετίζονται με ένα επαγγελματικό ραντεβού ή με ένα επαγγελματικό ζήτημα σε γενικότερο πλαίσιο.
Σήμερα είναι πιθανόν να μη βρεις τρόπο να προσεγγίσεις τον/τη σύντροφό σου όμως πριν του/ης καταλογίσεις ευθύνες σκέψου μήπως τον/ην απομακρύνεις με τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να κάνει την ανατροπή στον αισθηματικό τομέα.
Λέων
Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού προσπάθησε να βρεις χρόνο για να αποκτήσεις νέες γνώσεις και πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει, καθώς οι πνευματικές αναζητήσεις ευνοούνται! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει υποβόσκουσα ανασφάλεια η οποία θα επηρεάσει τη διάθεσή σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει πως μπορεί να εμφανιστούν μπροστά σου κάποιες έξτρα εργασιακές υποχρεώσεις. Ακόμα ενδέχεται να προκύψουν και κάποιες δουλειές της καθημερινότητας που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμα που έχεις κατά νου.
Σήμερα είναι πιθανόν να διαφωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου λόγω διαφορετικών απόψεων όμως προσπάθησε να μην κλειδώσεις στη δική σου γνώμη και να δεχτείς και τη δική του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η η πίστη στις δυνατότητες σου θα είναι το σημαντικότερο εργαλείο για να χτίσεις μία γνωριμία που τώρα ξεκινά.
Παρθένος
Τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα σήμερα για αυτό και θα αντιμετωπίζεις κάθε ζήτημα σαν θέμα «ζωής και θανάτου» ακόμα και αν είναι κάτι άνευ σημασίας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και πράγματα που σε έχουν πειράξει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά την επαφή με το/η σύντροφο σου, καθώς ενδέχεται εκείνος/η να πληρώσει τα σπασμένα. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει πως η συμπεριφορά σου θα είναι εκρηκτική και αυτό θα εντείνει το ήδη περίεργο κλίμα.
Σήμερα μπορεί να μη βρεις την υποστήριξη που περιμένεις από τον/τη σύντροφό σου σχετικά με τις ιδέες σου, όμως ίσως εκείνος/η να είναι η φωνή της λογικής. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να δυσκολέψει τα αισθηματικά σου ζητήματα και θα πρέπει να τα δεις με προσοχή.
Ζυγός
Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα είτε για να σε γλυκάνουν είτε για να σε πικράνουν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα δημιουργεί κινητικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που θέλεις και είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποια θέματα με την αυτοπεποίθησή σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει πως οι προθέσεις σου μπορεί να παρεξηγηθούν και οι παρεξηγήσεις με τη σειρά τους να δημιουργήσουν ανατροπή σχεδίων. Μεγαλόπνοα σχέδια και νέες συμφωνίες δεν ευνοούνται ιδιαίτερα.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις τα κατάλληλα επιχειρήματα προκειμένου να υποστηρίξεις τη γνώμη σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σου ανατρέψει την εικόνα που είχες για εκείνη.
Σκορπιός
Θέματα της καθημερινότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με αυτά που επιθυμείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς θα νιώσεις πως είσαι μόνος/η μέσα σε ένα κυκεώνα υποχρεώσεων. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να υπερβάλλεις και αυτό θα γίνει η αιτία για συγκρούσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να είσαι απαιτητικός/η από τους άλλους και οι μεγάλες απαιτήσεις μπορεί να δημιουργήσουν και μεγάλες εντάσεις.
Σήμερα θα πρέπει να βρεις τρόπο να κρατήσεις τα προσχήματα κατά την επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου και να μην του/ης μεταφέρεις τον εκνευρισμό που μπορεί να σου έχει προκαλέσει η ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό οι υποχρεώσεις να σε κρατήσουν πίσω στην προσωπική σου ζωή, όμως να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού»
Τοξότης
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ψάχνεις αφορμές για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν όπως ένα αγαπημένο σου χόμπι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και από αυτή τη θέση είναι πολύ βοηθητική για εσένα καθώς η ημέρα θα έχει κάποιες δυσκολίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω είναι πιθανόν να σε κάνει αρκετά εγωκεντρικό/η σε περίπτωση που κάποιος αρνηθεί να σου κάνει το χατίρι! Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να μην δώσεις αφορμές για λεκτικές διαμάχες, καθώς η σύνοδος Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα ακόμα και με μία πολύ μικρή αφορμή.
Σήμερα καλό θα ήταν να βρεις μία ενασχόληση παρέα με τον/τη σύντροφό σου και να μην αφήσεις την ημέρα να κυλήσει χωρίς καμία δραστηριότητα, καθώς το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθεί εκνευρισμός μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους σε μια γνωριμία.
Αιγόκερως
Σήμερα θα περάσουν από το μυαλό σου όλες οι αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς και θα ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα φέρει στο προσκήνιο σκέψεις σχετικές με ανθρώπους που σε έχουν αδικήσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να παρεξηγηθείς από τους δικούς σου ανθρώπους ή από μία κουβέντα που θα πεις. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό σου λέει να μην αναμοχλεύεις άλλο ζητήματα του παρελθόντος καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς.
Σήμερα είναι πιθανόν να αντιδράσεις σπασμωδικά προς τον/τη σύντροφό σου εξαιτίας θεμάτων που είχες μαζέψει μέσα σου για καιρό. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα έχει ένα σταθερό υπόβαθρο για μία νέα γνωριμία με διάρκεια στο χρόνο.
Υδροχόος
Σήμερα θα προτιμήσεις να μοιραστείς τα θέματα σου με τους γύρω σου καθώς θέλεις να έχεις «πολυφωνία» για να αποφασίσεις τι να κάνεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί την επικοινωνία σου, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα φέρει μικρές δυσκολίες. Κάποιες απόψεις σου μπορεί να παρεξηγηθούν και κάποιες συζητήσεις ενδέχεται να κάνουν τους άλλους να μη βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για εσένα. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό σου εφιστά την προσοχή στις μετακινήσεις σου και σου λέει να χαμηλώσεις ταχύτητα.
Σήμερα ενδέχεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου εξαιτίας ενός ζητήματος που αφορά τρίτα πρόσωπα, για αυτό προσπάθησες να μην πέσεις στην παγίδα να ασχοληθείς με θέματα που κατά βάθος δεν σε αφορούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε ταλαιπωρήσει λίγο παραπάνω.
Ιχθύες
Σήμερα θα σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα καθώς δεν είσαι σίγουρος/η πως έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις σχετικά με αυτά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να στρέφει το ενδιαφέρον σου στο ταμείο, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις. Αιτία για αυτό θα είναι οι δεύτερες σκέψεις οι οποίες θα σε κρατήσουν πίσω και δεν θα σε αφήσουν να διευθετήσεις τα θέματα που έχεις εκκρεμότητα. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει σκαμπανεβάσματα στα έξοδα και στα έσοδα, για αυτό προσπάθησε να προνοήσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να κατηγορήσεις τον/τη σύντροφό σου πως δεν σου δείχνει το ενδιαφέρον του/ης, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον/ην κατηγορήσεις ακόμα και αν σου το δείχνει! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να αμφιταλαντεύεσαι σχετικά με ένα προσωπικό σου ζήτημα, με ρίσκο να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.
Πηγή: e-zwdia.gr