Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 18/1

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας αναλυτικά για κάθε ζώδιο από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στους Διδύμους προσφέροντάς σου ευκαιρίες να συναντηθείς με ανθρώπους που είτε αγαπάς πολύ είτε έχεις καιρό να δεις και σου
έχουν λείψει. Το πρωί η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για δημόσιες σχέσεις, διασκέδαση και συναντήσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, για αυτό επεδίωξε να ασχοληθείς μαζί τους από νωρίς. Σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο δεν αποκλείεται να προκύψει και μία νέα συμφωνία η οποία θα είναι εξαιρετικά συμφέρουσα για το ταμείο σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αν και είναι πιθανόν να δεις κάποια ζητήματα με υπερβολή και αυτό δεν θα σε βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα στο στενό σου περιβάλλον, κατά τη συνάντηση σου με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ενισχύει την οξυδέρκεια σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη το πρωί είναι πιθανόν να σου φέρει μία πρόταση που αν τη διαπραγματευτείς σωστά, θα μπορέσει να ενισχύσει το ταμείο σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως οι παρορμητικές αποφάσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα δεν θα σε βοηθήσουν για αυτό απόφυγε τες και σκέψου καλά κάθε παράμετρο.

Σήμερα είναι πιθανόν να προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου όμως ο τρόπος που θα το κάνεις μπορεί να φανεί πιεστικός, για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η επένδυσε χρόνο σε κάποιον/α που σου αρέσει διαφορετικά θα είναι εύκολο να χάσεις το ενδιαφέρον σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου χαρίζοντάς σου δυναμισμό κάτι που θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθησή σου. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά σε σωστές ποσότητες θα είναι πολύ βοηθητικά για συζητήσεις, συναντήσεις και νέες συμφωνίες, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να γίνουν επιζήμια αν υπάρξουν σε υπερβολικό βαθμό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα το πρωί, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μία υπερβολή στα συναισθήματά σου. Πάντως θα πρέπει να θυμάσαι πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ευνοούνται και η ημέρα είναι πολύ καλή για να επιδιώξεις οτιδήποτε σχετίζεται με αυτές.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς η υποστηρικτική διάθεση που θα έχει απέναντί σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα φανεί σε εσένα πολλά υποσχόμενη και αν μη τι άλλο θα σου εξάψει την περιέργεια.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αποφύγεις την πολυκοσμία και τις απαιτητικές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σε βοηθήσει να τα διαχειριστείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη το πρωί δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να έχεις ένα ευχάριστο νέο σχετικό με ένα εργασιακό σου ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση σήμερα θα πρέπει να κρατήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ σε κάθε τι που θα επιλέξεις να ασχοληθείς, καθώς είναι πιθανόν να συναναστραφείς με άτομα τα οποία δεν θα είναι τόσο φιλικά προς εσένα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγετε δραστηριότητες με κόσμο μιας και είναι προτιμότερο να βρείτε χρόνο μόνο για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα σε πλησιάσει πολύ διακριτικά και δεν θα είναι εύκολο να καταλάβεις τι θέλει από εσένα.

Λέων

Σήμερα είναι μία ημέρα που αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου ή να ασχοληθείς με μία ομάδα ανθρώπων με την οποία έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και είναι βοηθητική για οτιδήποτε σχετίζεται με κόσμο και ευχάριστες δραστηριότητες! Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη το πρωί δεν αποκλείεται να φέρει ένα φλερτ μέσα στην ημέρα το οποίο θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η διασκέδαση ευνοείται εξίσου σήμερα, για αυτό προσπάθησε να μην αφήσεις το χρόνο να περάσει χωρίς να τον εκμεταλλευτείς.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις μία πρόταση για έξοδο μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους, όμως καλό θα ήταν να μην αφήσεις το/η σύντροφό σου εκτός αυτής. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α φίλος/η ενός φίλου σου θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θα ανεβάσει τη διάθεση σου.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν από τη δουλειά. Δεν αποκλείεται να σου ανατεθούν κάποια επιπλέον πράγματα στη δουλειά με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να έχεις τον ελεύθερο χρόνο που θέλεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη το πρωί, δείχνει πως οι ώρες που θα περάσεις στο σπίτι και θα αφιερώσεις στην ξεκούραση σου θα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στο τέλος της ημέρας. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η και να μην υπερφορτώσεις την ημέρα σου με δουλειές, για να μην τρέχεις!

Σήμερα είναι πιθανόν να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου ένα επαγγελματικό σου ζήτημα όμως σε περίπτωση που βρεθείς με το/η σύντροφό σου προσπάθησε να μην συζητήσεις μόνο αυτό, καθώς χρειάζεται και εκείνος/η το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα ξεκινήσει να κάνει πιο έντονο το ενδιαφέρον του προς εσένα.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που σχετίζεται με σπουδές, πιστοποιήσεις ή κάποιο σεμινάριο που έχεις κατά νου. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη το πρωί είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για να βρεις άκρη σχετικά με αυτά, για αυτό εκμεταλλεύσου αυτές τις ώρες. Σε κάθε περίπτωση η ημέρα είναι πάρα πολύ καλή πέρα από εκπαιδευτικά ζητήματα και για συναντήσεις, ιδιαίτερα με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχεις και ένα νέο σχετικό με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό.

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν εκμεταλλευτείς την καλή σου διάθεση και κάνετε μία βόλτα! Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να συναντήσεις κάποιον/α που θα σε εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του/ης και το επικοινωνιακό του/ης ταλέντο.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που σχετίζεται με το δημόσιο ή μία τράπεζα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να το διευθετήσεις με σύνεση και προσοχή. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη το πρωί δείχνει πως η ημέρα είναι πολύ καλή για να κερδίσεις χρήματα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο, μέσω μιας καλής οικονομικής διευθέτησης. Ακόμα είναι πολύ πιθανό αν ασχολείσαι με το «επιχειρείν» να έχεις μία ιδέα την οποία αξίζει να βρεις τρόπους να την υλοποιήσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να σου αποφέρει κέρδη.

Η λίμπιντό σου θα είναι αυξημένη σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα με έντονα συναισθήματα και πάθος.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει ιδιαίτερα τη γνώμη των αγαπημένων σου ανθρώπων για αυτό και θα την αναζητήσεις σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου το πρωί, δείχνει πως οι επαφές με κόσμο θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ευνοηθείς από αυτές είτε σε προσωπικό είναι σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανόν να σου γίνει μία πρόταση για μία νέα συνεργασία, όμως καλό θα ήταν να μην ενθουσιαστείς και πάρεις μία απόφαση γρήγορα χωρίς να ελέγξεις εξονυχιστικά τους όρους.

Σήμερα η σχέση με το/η σύντροφό σου ευνοείται πολύ και είναι μία καλή ημέρα για να επέλθει αρμονία μεταξύ σας, σε περίπτωση που τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε κάποιο θέμα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα σχέση με κάποιον/α που το τελευταίο διάστημα έχετε έρθει πιο κοντά.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις δουλειές και υποχρεώσεις προκειμένου να μην τις «κουβαλάς» μαζί σου και τις επόμενες ημέρες φορτώνοντας κι άλλο το πρόγραμμά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής και από τις δουλειές αλλά και από την πραγματικότητα! Προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένος/η σε αυτά που έχεις να κάνεις ώστε να αποφύγεις τα λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν, ιδιαίτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Σήμερα θα πρέπει να κρατήσεις χαρακτήρα και να μην αφήσεις το/η σύντροφό σου να σε παρασύρει σε βόλτες και εξόδους, αν δεν έχεις τελειώσει προηγουμένως με τις υποχρεώσεις της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σε ένα μέρος όπου βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σου χαρίζει όρεξη και διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε εξάρει τη φαντασία σου, τη δημιουργικότητά και τα συναισθήματά σου! Η ενασχόλησή σου με το/η σύντροφό σου, τους φίλους σου ή ένα χόμπι που έχεις θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου για αυτό αξίζει να τους αφιερώσεις χρόνο. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη το πρωί δείχνει πως η ημέρα προμηνύεται γεμάτη με κόσμο και ωραίες στιγμές! Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να την απολαύσεις χωρίς τύψεις και ενοχές ακόμα κι αν αφήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις για αργότερα!

Ο έρωτας είναι σημαντικό στοιχείο της ημέρας για αυτό αν έχεις ήδη βρει το δικό σου αφιέρωσε του χρόνο και κάντε πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να γνωρίσεις σήμερα κιόλας κάποιο πρόσωπο το οποίο θα σε ενθουσιάσει.

Ιχθύες

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου -ακόμα και με δουλειές του σπιτιού- καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους σε προτρέπει να περάσεις χρόνο σε αυτό. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη το πρωί δείχνει πως οτιδήποτε σχετίζεται με το χώρο που ζεις από δουλειές μέχρι γραφειοκρατικά ζητήματα, ευνοείται. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η υπεραισιοδοξία που μπορεί να έχεις για κάποια πράγματα που δεν θα σε βοηθήσει να τα δεις την πραγματική τους διάσταση. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς η λάθος εκτίμηση κάποιων θεμάτων μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους.

Σήμερα προτίμησε την θαλπωρή του σπιτιού σου και επειδή δεν θέλεις να είσαι μόνος/η, πρότεινε στο/η σύντροφό σου να έρθει για να σου κάνει παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα θα μιλήσει στην καρδιά σου και θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές σου.
Πηγή: e-zwdia.gr

Πηγή: www.parapolitika.gr