Χανιά: Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος διανομέας φαγητού


Δεύτερος διανομέας φαγητού έχασε τη ζωή του στα Χανιά μέσα σε λίγες μέρες, μετά το νέο τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε τη νύχτα στην πόλη, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε 21χρονος εργαζόμενος συγκρούσθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με ένα άλλο δίκυκλο.
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Σφακιανάκη και Αντωνίου Γιάνναρη κοντά στην
Πλατεία Δικαστηρίων και από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε βαρύτατα ο διανομέας, που παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ υπέκυψε στα τραύματά του.
Το θανατηφόρο τροχαίο έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην πόλη των Χανίων καθώς είναι το δεύτερο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, αφού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένας 27χρονος, που επίσης εργαζόταν ως διανομέας, έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και κατέληξε σε τοιχίο.
Μετά και το νέο τραγικό γεγονός, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο της πόλης στην οποία καλούνται οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις διανομής φαγητού. Στόχος της συνάντησης είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ίδρυση σωματείου, ενώ θα συζητηθούν και τα προβλήματα του κλάδου.     www.naftemporiki.gr