Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 21/1

 Αναλυτικές οι προβλέψεις της ημέρας από τη Σμάρω Σωτηράκη.

 Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο αισθηματικά ζητήματα αλλά και θέματα που σχετίζονται με την παρέα σου και το φιλικό σου περίγυρο.
Είναι πολύ πιθανόν να έχεις μεγάλες προσδοκίες είτε από το/η σύντροφό σου είτε από κάποιο/α φίλο/η σου με αποτέλεσμα να απογοητευτείς από εκείνους. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλά τον πήχη καθώς η ημέρα δεν προσφέρεται για εντάσεις και εξηγήσεις. Η έκλειψη βέβαια δεν αποκλείεται να φέρει και ένα νέο έρωτα στην πόρτα σου. Θα χρειαστεί να αφήσεις λίγο διάστημα να περάσει προκειμένου να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις αν είναι όντως έρωτας ή ένας απλός ενθουσιασμός.

Σήμερα οι υψηλές προσδοκίες που θα έχεις από το/η σύντροφό σου θα δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο κλίμα ανάμεσά σας καθώς θα νιώσεις πως απογοητεύεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει να σε βρει και εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για αυτό.

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις για οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως αυτό ενέχει παγίδες καθώς η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να περάσεις από τις σκέψεις στις πράξεις με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς. Σε περίπτωση που πρέπει να πάρεις μία απόφαση σχετική με τη δουλειά σου ή το σπίτι σου σκέψου τη με προσοχή για να μειώσεις τις πιθανότητες λάθους. Την ίδια προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ένα οικονομικό σου ζήτημα ιδιαίτερα αν σε αυτό σχετίζονται και τρίτα πρόσωπα καθώς είναι πιθανό να το «ωραιοποιήσεις».

Σήμερα η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική όμως θα πρέπει να δώσεις σημασία σε μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα συνοδεύεται από έντονα συναισθήματα τα οποία όμως δεν μπορούν να εγγυηθούν κάτι σταθερό.

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα φέρει κοντά σου μεγάλα λόγια και υποσχέσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Βέβαια είναι πιθανό να έχεις και μία τάση καχυποψίας η οποία υπό άλλες συνθήκες δεν θα σε βοηθούσε, όμως αυτή τη στιγμή την χρειάζεσαι. Προσπάθησε να επεξεργαστείς κάθε τι που θα ακούσεις ώστε να μην πιστέψεις σε ψεύτικες πληροφορίες για οτιδήποτε. Επίσης καλό θα ήταν να συζητήσεις δικά σου θέματα μόνο με ανθρώπους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους διαφορετικά υπάρχουν πιθανότητες να ποντάρεις σε λάθος άτομα.

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να έχεις αμφιβολίες σχετικά με κάτι που σου έχει πει ο/η σύντροφός σου όμως να ξέρεις πως δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να το ψάξεις, καθώς θα μπερδευτεί ακόμα περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η κρατήστε μικρό καλάθι για κάποιον/α που θα βρεθεί στο δρόμο σου και θα σου τάξει τον Ουρανό με τα άστρα.

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις κληθείς να πάρεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν αυτές οι αποφάσεις σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει πιθανότητα να έχεις εκροή χρημάτων. Ιδιαίτερη προσοχή και σε πράγματα (όπως είναι το πορτοφόλι σου) ή τα τιμαλφή σου αν δεν θέλεις να χάσεις κάτι που για εσένα είναι πολύτιμο.

Σήμερα είναι πιθανόν να επενδύσεις πολύ στο/η σύντροφό σου για κάτι που θέλεις και η συμπεριφορά του/ης να σε απογοητεύσει όμως σκέψου μήπως έχεις υπερβολικές προσδοκίες από εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιον/α θα σε ενθουσιάσει και αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να εκτιμήσεις λάθος την κατάσταση.

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται σήμερα στον ζωδιακό σου άξονα σε καλεί να εξετάσεις προσεκτικά και κυρίως όσο μπορείς πιο αντικειμενικά, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στις κινήσεις που έχεις σκοπό να κάνεις και αφορούν μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Η καλή σου διάθεση και η αισιοδοξία θα είναι ευχάριστες, όμως καλό θα ήταν να τις αφήσεις «εκτός» των σημαντικών ζητημάτων καθώς στον υπερβολικό τους βαθμό θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Προτίμησε να δεις με λογική θέματα που σχετίζονται με εσένα και τους άλλους και δώσε προσοχή εκεί όπου το ένστικτό σου σου λέει να επιμείνεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου όμως την κατάσταση θα σώσει η θέληση σου να αφήσεις οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί σήμερα και να επανέλθεις σε αυτό αργότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία έρχεται για να σου διδάξει κάτι.

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σε καλεί να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις τις ανησυχίες και τις φοβίες σου. Τις τελευταίες ημέρες με κορύφωση τη σημερινή είναι πιθανό να σε κατακλύζουν σενάρια σχετικά με οτιδήποτε έχεις αναλάβει. Προσπάθησε να εξετάσεις αν υπάρχει υπόβαθρο το οποίο θρέφει τις ανησυχίες σου καθώς είναι ένας τρόπος για να βρεις από που προέρχονται. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει προτίμησε να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα σήμερα και να αφήσεις τις σκέψεις σχετικές με «αν» και «γιατί», αν δεν θέλεις να επιβαρύνεις κι άλλο τη διάθεση σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις λάθος αντιμετώπιση σε ένα θέμα που σχετίζεται με το/η σύντροφό σου για αυτό απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία σε καλεί να χαλαρώσεις αλλά εσύ καλά θα κάνεις που θα κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου.

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σε καλεί να προσέξεις τις ισορροπίες ανάμεσα στους φίλους σου και το/η σύντροφό σου. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως κάποιο φιλικό σου πρόσωπο δεν έχει την καλύτερη διάθεση απέναντι στο ταίρι σου ή ακόμα και το αντίστροφο. Καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός/η και να κρατήσεις «άμυνες» μέχρι να περάσει η μπόρα. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως κάποιος φίλος σου δεν σε βλέπει τόσο φιλικά όσο πίστευες έως τώρα. Είτε είσαι ελεύθερος/η είτε έχεις βρει ήδη το/η σύντροφό σου καλό θα ήταν να πάρεις την απόφαση σου με λογική και όχι με παρόρμηση και ενθουσιασμό της στιγμής.

Σήμερα θα χρειαστεί να μετριάσεις την παρόρμηση σου καθώς είναι πιθανόν κάτι που θα πεις ή ακόμα και κάτι που θα κάνεις να σε φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα αισθηματική σχέση με ένα/μια φίλο/η σου.

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα σε αναγκάσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις κουραστεί από τις υποχρεώσεις είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό τομέα. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως χρειάζεσαι άμεσα ξεκούραση καθώς το τρέξιμο του τελευταίου διαστήματος σε έχει κουράσει και σωματικά αλλά και πνευματικά. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για εσένα διαφορετικά η κούραση θα φέρει εκνευρισμό και ο εκνευρισμός θα γίνει κακός σύμβουλος, ιδιαίτερα για τα οικογενειακά ζητήματα. Σήμερα θα χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα και τα οικονομικά σου καθώς οι πιθανότητες να κάνεις μία λάθος κίνηση αυξάνονται.

Σήμερα μπορεί να μην μετρήσεις σωστά την κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου και να πάρεις μία απόφαση από την οποία θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το στενό μαρκάρισμα κάποιου/ας θα σε κολακέψει, όμως μη βιαστείς να του δώσεις «γη και ύδωρ».

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για τους γύρω σου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα ειδύλλιο με κάποιον/α που βρίσκεται στο στενό ή στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως αυτή η έκλειψη -όπως και κάθε έκλειψη- έχει έντονη ενέργεια και δεν θέλει παρορμητικές αποφάσεις και αντιδράσεις στις οποίες δεν ηγείται η λογική. Είναι πιθανόν να πιστέψεις πως βρήκες τον έρωτα της ζωής σου όμως καλό θα ήταν πριν προβείς σε αυτή τη δήλωση να αφήσεις μερικές ημέρες να περάσουν!

Σήμερα θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι στα αισθηματικά σου ζητήματα είτε έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου είτε όχι. Η αλήθεια είναι πως θα ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου για τα αισθηματικά σου ζητήματα, η οποία σήμερα δεν θα «λειτουργεί» και τόσο σωστά. Δώσε βάση μόνο σε ότι βλέπεις και σε τίποτα από ότι ακούς.

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με καταστάσεις τις οποίες θεωρούσες πως είχες επιλύσει μέσα σου. Η συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από τα παλιά μπορεί να γίνει αφορμή για να ξεκινήσεις να αναπολείς στιγμές του παρελθόντος. Σήμερα θα είναι εύκολο να παραστρατήσεις και να πάρεις λάθος αποφάσεις είτε σε ένα αισθηματικό είτε και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις την παρόρμηση σου ανεξέλεγκτη, καθώς είναι πολύ πιθανό με αφορμή τη συναισθηματική υπερχείλιση να πάρεις ένα ρίσκο το οποίο δεν θα σου βγει.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τη σχέση με το/η σύντροφό σου και να μην κάνεις κάτι το οποίο αν μαθευτεί θα σε εκθέσει απέναντί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως βρεθείς είτε νοητά είτε πραγματικά μπροστά σε έναν έρωτα του παρελθόντος, με σκοπό να κλείσεις σωστά τον κύκλο.

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζωδιακό σου άξονα θα δημιουργήσει προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, προκειμένου να σε «αναγκάσει» να δεις κάποια πράγματα και να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις μέσα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες και αυτό θα σε κάνει να αναζητήσεις οδούς διαφυγής. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς η έκλειψη γίνεται σε σταθερά ζώδια και αυτό σημαίνει πως τα αποτελέσματα θα σε συντροφεύουν για μεγάλο διάστημα ακόμα.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως η σχέση σου χρειάζεται επειγόντως μία αλλαγή όμως να θυμάσαι πως θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη ένταση από ότι χρειάζεται, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να δεις την πραγματική τους κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να μην εξελιχθεί εύκολα, όμως ήρθε για να μείνει.

Ιχθύες

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα σε ωθήσει να βρεις τρόπο να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως είσαι αρκετά πιεσμένος/η από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις ενός αρκετά μεγάλου χρονικού διαστήματος και τώρα κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό. Όσο και αν νιώθεις την ανάγκη να δράσεις εδώ και τώρα προτίμησε να αναβάλλεις σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με εργασιακά ζητήματα, αργότερα που δεν θα είσαι «υπό την επήρεια της έκλειψης». Βέβαια αυτή η ημέρα έχει και τα καλά της καθώς τώρα είναι ευκαιρία να κόψεις μία βλαβερή συνήθεια που σε συντροφεύει καιρό.

Σήμερα είναι η ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου εξαιτίας παλαιότερων θεμάτων που δεν έχουν επιλυθεί και να η ευκαιρία να το κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που θα σε προσεγγίσει σε αισθηματικό επίπεδο ενδέχεται να έρχεται από το παρελθόν.
Πηγή: e-zwdia.gr

Πηγή: www.parapolitika.gr