Τι συζητούν οι άντρες μεταξύ τους ανάλογα με το ζώδιό τους

Κριός
Στην παρέα του, ο Κριός μιλάει για όλα, ποδόσφαιρο, δουλειά, οικογενειακά και ερωτικά. Πετάγεται από το ένα θέμα στο άλλο. Στα ερωτικά, θα φροντίσει να παραφουσκώσει λίγο το θέμα των κατακτήσεών του και φυσικά θα αναφερθεί και στη σχέση σας, αλλά θα πει μόνο όσα πρέπει και δεν πρόκειται να σε εκθέσει.


Ταύρος
Σημείο συνάντησης για τον Ταύρο και τους φίλους του είναι ένα κουτούκι με καλούς μεζέδες. Θα τα πει όλα, όσον αφορά στη σχέση σας, ακόμη και τα παράπονά του από εσένα. Θέλει την γνώμη τους και αποκαλύπτει σκέψεις που ούτε σε εσένα δεν έχει εξομολογηθεί. Αν σου ζητήσει να βγείτε όλοι μαζί με την παρέα του, μπορείς να ακολουθήσεις άνετα, θα νοιώσεις ότι οι φίλοι του σε γνωρίζουν χρόνια!

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος θα μιλήσει για εσένα, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα εξομολογηθεί μόνο όσα δεν τσαλακώνουν την εικόνα του. Είσαι επιλογή του, άρα θα σε υποστηρίξει και θα αναφερθεί μόνο στα θετικά σημεία της σχέσης σας. Αυτά βέβαια, όσο η σχέση σας είναι στα πάνω της. Αν τσακωθείτε, ένας Θεός ξέρει τι θα πει για σένα!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ο πιο συναισθηματικός της παρέας, θα εξομολογηθεί τα συναισθήματά του για εσένα και θα πει τα προβλήματά του, για να πάρει μια δεύτερη γνώμη. Επίσης, είναι και ο πιο ανασφαλής της παρέας και ίσως να αρχίσει να διηγείται περιστατικά της κοινής ζωής σας, για να μάθει αν η σχέση είναι σε καλό δρόμο!

Λέων
Οι ερωτικές σας περιπτύξεις, θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης στην παρέα του, με μια δόση υπερβολής βέβαια. Αυτό, μπορεί να μη σε ενθουσιάζει σαν ιδέα, αλλά να ξέρεις ότι ο Λέοντας θα το κάνει με τρόπο που δε θα σε προσβάλει. Στην παρέα του απελευθερώνεται και θα μιλήσει για όλα, αλλά να θυμάσαι ότι το κύριο μέλημά του είναι να σε προστατεύσει, άρα αυτά που θα πει, θα είναι κολακευτικά για σένα.

Παρθένος
Οι φίλοι του Παρθένου ενδεχομένως μπορεί να μην γνωρίζουν καν την ύπαρξή σου, δεν μιλά με λεπτομέρειες για τη σχέση του ποτέ. Το μόνο που μπορεί να αποκαλύψει, είναι ότι έχει ένα δεσμό κι αυτό είναι όλο. Ο λόγος που δε θα επεκταθεί, είναι επειδή δε θέλει να παίρνουν θέση τρίτα άτομα στα προσωπικά του. Δεν θέλει να επηρεάζεται από άλλους, ούτε θετικά, ούτε αρνητικά.

Ζυγός
Όταν μαζεύεται η ανδροπαρέα, γίνεται άλλος άνθρωπος. Ακόμη κι αν είστε τσακωμένοι, θα αναφερθεί μόνο στα ευχάριστα και τα καλά της σχέσης σας. Δεν θα πει ποτέ κάτι αρνητικό για σένα, ακόμη κι αν έχει κάποιους λόγους να είναι θυμωμένος μαζί σου. ‘Οταν βγει με την παρέα του, θα προτιμήσει να μιλήσει για άλλα θέματα, δουλειά, αυτοκίνητα, ποδόσφαιρο και ποτέ δεν θα σε εκθέσει.

Σκορπιός
Θα γίνεις αντικείμενο συζήτησης για το Σκορπιό και την παρέα του και θα λάμψεις δια της απουσίας σου, αφού θα περηφανευτεί για σένα, τη σχέση σας και την ερωτική σας ζωή. Τα καβγαδάκια σας, τις διαφωνίες σας και την κυκλοθυμία του, θα τα αποκρύψει! Ξέρει ότι δεν τον συμφέρει να τα αποκαλύψει!

Τοξότης
Ο Τοξότης στην παρέα του θα συμβουλέψει, αλλά δε θα δεχθεί κριτική από τους φίλους του. Γι’ αυτό, είναι πολύ προσεκτικός στο τι λέει για σένα και δεν πρόκειται για κανένα λόγο να χαλάσει ούτε τη δική του εικόνα, ούτε τη δική σου.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ο πιο ειλικρινής της παρέας. Θα μιλήσει ευθέως για σένα και για τη σχέση σας και θα αποκαλύψει κάθε τι που τον κάνει ευτυχισμένο μαζί σου ή που τον δυσαρεστεί. Πιστεύει ότι για αυτό είναι οι φίλοι, για να μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις του χωρίς να φοβάται τίποτε. Φυσικά, μη θεωρήσεις ότι θα σε εκθέσει με τα λεγόμενά του, γιατί πάντα κινείται στα πλαίσια της ευπρέπειας.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος, αν τύχει να βρεθεί με τα φιλαράκια του χωρίς να σε πάρει μαζί του, σπάνια θα μιλήσει για γυναίκες και ειδικά για εσένα. Ξέρει να περιφρουρεί την προσωπική του ζωή, ακόμη κι από τους φίλους του. Όταν συναντιέται μαζί τους, θέλει να περνά καλά και όχι να ψυχαναλύεται και να εκθέτει τη σχέση του!

Ιχθύς
Σίγουρα θα μιλήσει για τη σχέση σας και για τα όνειρα που κάνει για το μέλλον μαζί σου! Κι αυτό, γιατί χρειάζεται τις συμβουλές και τα σχόλιά τους. Επειδή πολλές φορές ονειροβατεί όταν αγαπά, ζητά από τους φίλους του να τον προσγειώνουν, αν χρειαστεί.     www.govastileto.gr