Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη πολύ πιθανόν παρελθοντικές υποθέσεις να βγουν στο προσκήνιο. Θα αποκαλυφθούν κάποιες κρυμμένες καταστάσεις, ουσιαστικά θα βγει στην επιφάνεια ο μυστήριος ή ανεξήγητος λόγος που είχε οδηγήσει σε απομάκρυνση.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα σε ωθήσει στο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξανασκεφτείς τα γεγονότα με άλλη πλέον οπτική. Η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, ωστόσο η εξέλιξη θα είναι σταδιακή, όλα θα γίνουν βήμα βήμα.


Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις επαναστατικές σου διαθέσεις και αντιδράσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα κάνει τη στάση σου αποκαλυπτική, εκδηλωτική και αρκετά αυθόρμητη. Η ανάγκη σου για τόνωση θα σου δώσει την ώθηση να περάσεις σε ουσιαστικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανόν να βάλεις στόχο να διαφοροποιήσεις το πλαίσιο του δεσμού σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα ενισχύσει το ένστικτο και τη διαίσθηση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία και την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό πολύ πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου. Θα μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα λυθούν απορίες σχετικά με θέματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Θερμά λόγια θα ειπωθούν, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου. Αλλαγές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σου κόσμο δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι αν θα πάρεις την απόφαση να επιστρέψεις στα παλιά.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και μετέπειτα στον Ζυγό η στάση σου θα είναι αποκαλυπτική, ρομαντική, και ανέμελη. Σε περίπτωση τσακωμού θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα γίνουν συζητήσεις που θα καταλήξουν σε αναθεωρήσεις, αναιρούνται τα αρνητικά λόγια. Στόχο βάζεις να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις θέματα που αφορούν το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η Σεληνιακή έκλειψη ίσως να σου φέρει προβληματισμούς, αγχωμένες θα είναι οι σκέψεις σου, αβεβαιότητα θα σε κυριεύει. Η εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο θα καταφέρει να αλλάξει και να τονώσει την ψυχολογία σου, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ενθαρρυντικά. Παίρνεις την απόφαση να απομακρύνεις πρόσωπα που σε απογοήτευσαν και να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θα προσεγγίσεις, θα ανοιχτείς και θα μιλήσεις αυθόρμητα. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα σκεφτείς λογικά, θα μπεις στην διαδικασία να διορθώσεις τις λανθασμένες ενέργειες και θα καταφέρεις να βγεις από τις αρνητικές καταστάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε ωθήσει να επιδιώξεις την σταθερότητα και την ισορροπία, θα καταφέρεις να στρώσεις το κατάλληλο έδαφος. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο θα βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τις ανασταλτικές σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη ίσως να μην υπάρξουν τα κατάλληλα ανοίγματα, ωστόσο δεν θα πρέπει να χάσεις τον δυναμισμό σου. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα σου δώσει την εσωτερική ώθηση που χρειάζεσαι για να κινηθείς, πέρνα σε προσεγγίσεις, όμως μη βιαστείς για άμεσα αποτελέσματα. Άφησε το περιθώριο για νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσα θα βρεις την κουβέντα που θα ανοίξεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό παίρνεις καινούργιες αποφάσεις.

Σε σχέση. Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα έχουν οι συζητήσεις που θα κάνεις, ίσως να μην λείψουν τα ξαφνιάσματα. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στην καχυποψία που ανά διαστήματα σε διακατέχει. Απέφυγε τον βιαστικό και επιφανειακό τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις αρνητικό κλίμα μέσα στη σχέση σου. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, σκέψου με ορθολογισμό.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου ίσως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες, η εξέλιξη θα απαιτεί υπομονή. Από πλευράς σου ενδεχομένως να εμφανιστεί αδυναμία για λήψη αποφάσεων, προσπάθησε να βγάλεις από τη μνήμη σου τα απογοητευτικά συμβάντα. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο η στάση σου θα γίνει ανατρεπτική, η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά με ξεκάθαρες βλέψεις.

Σε σχέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ενδέχεται να παρεξηγήσεις κάποιες καταστάσεις, απέφυγε την απόλυτη και κάθετη στάση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό επειδή θα είσαι επιρρεπής στις εξάρσεις και στις παρορμήσεις γι αυτό περιόρισε τις εκρηκτικές αντιδράσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, καλό θα είναι να μην χαθεί ο έλεγχος, απέφυγε τις υπερβολές και τις ακρότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα θα φέρει καθυστερήσεις που ίσως να ανατρέψουν το σκεπτικό σου. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα σε βοηθήσει να κινηθείς με σταθερά βήματα και ώριμη αντίληψη, θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σου για δημιουργικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε αποτρέψει από τις παρορμητικές και αυθόρμητες ενέργειες, θα προχωρήσεις σε προτάσεις και προσεγγίσεις με οργανωμένη δράση.

Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό θα πρέπει να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως να δώσεις λάθος εξηγήσεις, ψευδαισθήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Για να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις γι αυτό δώσε χρόνο στα γεγονότα. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις και να σκεφτείς αντικειμενικά.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα κάπως ανασταλτική θα είναι η στάση σου, η διάθεση σου θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, ίσως να έρθουν στη μνήμη σου αρνητικά γεγονότα της προηγούμενης σχέσης σου. Ενδεχομένως να απορρίψεις ή να αρνηθείς, μην αφήσεις την απογοήτευση να σε καταβάλει. Λίγο αργότερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δεχτείς τις προτάσεις που θα λάβεις. Αξιοποίησε τα συμβάντα, κράτα αισιόδοξη τη διάθεση σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία δεν αποκλείεται να βάλεις στόχο να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, ώριμο θα είναι το σκεπτικό σου. Η σταθερότητα των αισθημάτων σου θα σε βοηθήσει να περάσεις σε πράξεις, οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου θα είναι ουσιαστικές. Η εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να ανανεώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η Σεληνιακή έκλειψη δε θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με αισιοδοξία, κάπως σκοτεινός θα είναι ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις παροντικές και παρελθοντικές. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα λάθος συμπεράσματα θα οδηγήσουν σε άτοπες εξιδανικεύσεις, δεν αποκλείεται η πορεία των γεγονότων τελικά να σε μπερδέψει. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει στο να εκδηλωθείς, ωστόσο δύσκολα θα φανερώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Οι ενέργειες σου θα είναι μεθοδικές, φρένο θα βάλεις στις αυθόρμητες πράξεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις, να εξηγήσεις, και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς αμφιβολίες ή συναισθηματικά κενά. Σε περίπτωση που πάρεις την απόφαση να μιλήσεις για το μέλλον του δεσμού σου κινήσου με ειλικρίνεια και αμεσότητα όχι όμως με πιεστική διάθεση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε εφοδιάσει με αποφασιστικότητα, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την κτητική στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ναι μεν θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να εκδηλωθείς και να προχωρήσεις αναζητώντας νέες περιπέτειες, ωστόσο προσοχή στην κρίση σου και στις εκτιμήσεις σου. Η αισιοδοξία σου θα τονώσει τις διαθέσεις σου όμως απέφυγε τις εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να περιορίσεις τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Προσοχή να μην παρερμηνεύσεις τις ενδείξεις και δημιουργήσεις αυταπάτες που θα έχουν απογοητευτική κατάληξη.

Σε σχέση. Η Σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει την συμπεριφορά σου και κυρίως τις διαθέσεις σου. Ίσως να σε αιφνιδιάσουν κάποιες αλήθειες που θα βγουν στο φως, αμφισβητήσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό κτητική θα είναι η στάση σου, προσοχή στα πείσματα, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη είναι πολύ πιθανόν να εστιάσεις στην απαισιόδοξη και σκοτεινή πλευρά των καταστάσεων, ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να κινηθείς ισορροπημένα και όχι αντιδραστικά. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις το πάθος σου, ωστόσο προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις κτητικές σου διαθέσεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία η στάση σου θα είναι σοβαρή και σκεπτόμενη, ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα υπάρξει συμπαράσταση, κατανόηση και εμπιστοσύνη. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό από την πλευρά σου δε θα λείψουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, θα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Πέρασε σε ουσιαστικές προτάσεις θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πορεία της σχέσης σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη τα γεγονότα και οι συμπτώσεις ίσως να μη σε βοηθήσουν να αποκτήσεις για την ώρα αυτό που αναζητάς, θα πρέπει να καλλιεργήσεις την υπομονή σου. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου προσπάθησε να κινηθείς με μεθοδική σκέψη, απέφυγε τις βιασύνες. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα νιώσεις την ανάγκη για συναισθηματική καταστάλαξη, θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει σταδιακά.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο σου ανάγκη σου θα είναι η ειλικρινής επικοινωνία, προσοχή στον αυθορμητισμό σου, προσπάθησε να κινηθείς με ορθολογισμό και σοβαρότητα. Τα γεγονότα θα απαιτούν προσγειωμένη σκέψη και οργανωμένη στάση, για να μην υπάρξουν αρνητικά απρόοπτα θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές. Η στάση σου στο ταίρι σου δε θα πρέπει να είναι μπερδεμένη, από πλευράς σου θα υπάρξουν συναισθηματικές εναλλαγές, σκέψου πολύ καλά πριν περάσεις σε πράξεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείς από συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να μην είσαι σε θέση να βρεις λύσεις. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία σχετικά με ένα πρώην ταίρι σου θα αναθεωρήσεις και θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις, τα χαρακτηριστικά σου θα είναι συγκαταβατικότητα και ανάγκη για επανένωση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό ακολούθα το ένστικτο σου, δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις φαντασιώσεις και στις ονειροπολήσεις σου, απέφυγε τις εξιδανικεύσεις. Θα θελήσεις να ηρεμήσεις συναισθηματικά, ωστόσο η άστατη σκέψη σου ίσως να δημιουργήσει άτοπους προβληματισμούς. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ήρεμο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει την αισθαντικότητα σου.                  www.govastileto.gr