Λαυράκι πλακί.

Υλικά:
-1  ψαρι λαυρακι
-2 κρεμμυδια κομμένα ροδέλες
-4 ντομάτες τριμμένες και 1 κουταλιά πελτέ
-1 πιπεριά κίτρινη κομμένη κομματάκια
-1/2 ματσάκι μαιντανό
-3 σκελίδες σκόρδο
-5 μεγάλες πατάτες

-1 ποτήρι λάδι
-1 σφηνάκι κρασί κόκκινο

Εκτέλεση:
-Καθαρίζουμε το ψάρι.
-Το Βάζουμε στο ταψί μαζί με τις πατάτες κομμένες ροδέλες,το κρεμμύδι επίσης ροδέλες την πιπεριά και το σκόρδο κομμένα κομματάκια.Ρίχνουμε το λάδι και το κρασί σε όλο το ταψί
-Ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι,θυμάρι.
-Προσθέτουμε την ντομάτα και τον μαιντανό.

Πηγή:oisintagestisdespinas.blogspot.gr