Βότανα που μας χαρίζουν ομορφιά.

Τα βότανα για ομορφιά μπορούν να κάνουν το δέρμα λείο και απαλό χωρίς ψεγάδια. Αποκτήστε τέλεια επιδερμίδα προσώπου και γίνετε πιο όμορφες και εξαιρετικά ελκυστικές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε  βότανα για ομορφιά, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το δέρμα των ονείρων σας. Αποκτήστε φυσική ομορφιά και αισθανθείτε όμορφες γεμάτες αυτοπεποίθηση όπως ακριβώς σας αξίζει.


Αλόη Aloe vera
Η αλόη είναι ένα από τα πιο γνωστά βότανα για ομορφιά. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες και βοηθάει πολύ στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Οι επουλωτικές ιδιότητες που περιέχει στη σύνθεσή της την κάνουν κατάλληλη για την καταπολέμηση διαφόρων σημαδιών από σπυράκια, μικροκαψίματα, κ.τ.λ. Πρόκειται για ένα βότανο που μπορεί να βοηθήσει και στην καταπολέμηση της ακμής. Επίσης είναι πλούσια σε βιταμίνη C και E. Οι βιταμίνες αυτές είναι απαραίτητες για ένα υγιές δέρμα που λάμπει. Η αλόη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τζελ απευθείας από το φυτό ή μπορείτε να κάνετε μια σπιτική μάσκα ομορφιάς με αλόη.

Μάσκα ομορφιάς με αλόη
Συστατικά:
1 κουταλιά ζάχαρη
1/2 κουταλιά γάλα
1 φύλο αλόης
Ανακατέψτε τη ζάχαρη με το γάλα. Στη συνέχεια σπάστε ένα φύλλο αλόης και προσθέστε το χυμό του μέσα στο μείγμα. Ανακατέψτε καλά και απλώστε στο πρόσωπο για 5 -10 λεπτά. Τέλος ξεπλύνετε.

Λεβάντα
Η λεβάντα είναι ένα βότανο που είναι γνωστό για τη χαλάρωση και ηρεμία που προσφέρει στο μυαλό και στην ψυχή. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση της επιδερμίδας. Μπορεί να κάνει το δέρμα σας λείο, λαμπερό και απαλό με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πιο όμορφες από ποτέ. Καταπολεμάει τις ρυτίδες, σβήνει τα σημάδια του χρόνου και προάγει τη δημιουργία και ανάπτυξη των νέων κυττάρων. Εκτός από τα παραπάνω, η λεβάντα έχει και επουλωτικές ιδιότητες, αντιβακτηριακές  και αντισηπτικές. Μπορεί να βοηθήσει με τα σημάδια που προκαλεί η ακμή ή τα σπυράκια. Η λεβάντα είναι ένα βότανο για ομορφιά που θα κάνει την επιδερμίδα σας να προσεγγίζει το τέλειο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια μάσκα ομορφιάς με λεβάντα και φυσικά συστατικά. Πηγή:.dynamikhgynaika.gr