Ισοπαλία στην αρνητική τηλεθέαση ΕΡΤ – MEGA...

Αν και το φαινόμενο είναι καθημερινό με μικρές διαφοροποιήσεις και εχθές τα τηλεοπτικά προγράμματα, τόσο του MEGA όσο και της ΕΡΤ, είναι αυτά που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη τηλεθέαση στο σύνολο των εκπομπών της τηλεόρασης.


Ειδικότερα...



οι εκπομπές που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη τηλεθέαση στη ζώνη τους ήταν το “Κοινωνία ώρα MEGA” με τους Νίκο Φιλιππίδη και Μπάγια Αντωνοπούλου κάνοντας 3,8% στο σύνολο και 4,4% στα δυναμικά κοινά. Ενώ το αμέσως χειρότερο πρόγραμμα σε τηλεθέαση είναι πάλι από το MEGA και συγκεκριμένα το “Mega magazino” με Φουσκίδη – Παπαδόπουλο σημειώνοντας 2,6% στο σύνολο και 2,9% στο δυναμικό κοινό.


Προς το μεσημέρι τα σκήπτρα στην αρνητική τηλεθέαση περνάνε στην ΕΡΤ. Συγκεκριμένα εχθές το ρεκόρ έσπασε η εκπομπή “Συνδέσεις” με τους Κώστα Λασκαράτο, Χρύσα Παπασταύρου και Κώστα Παπαχλιμίντζο σημειώνοντας 3.1% στο σύνολο και μόλις 1,8% στο δυναμικό κοινό.


Τέλος η ημέρα κλείνει με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης που παρουσιάζει η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου σημειώνοντας εχθές 2,5% στο σύνολο και 2.5% στο δυναμικό κοινό.


enimerosi24.gr