Υλικά
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο
- 100 γρ. τριμμένο πεκορίνο
- 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη συσκευασία και στραγγίστε τα. Κρατήστε μισό φλιτζάνι από το νερό τους για τη σάλτσα.
- Βάλτε το βούτυρο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι και ρίξτε αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας).
- Μόλις
λιώσει το βούτυρο, προσθέστε το νερό από τα ζυμαρικά, τα βρασμένα
ζυμαρικά και την παρμεζάνα. Ανακατέψτε και προσθέστε το πεκορίνο.
Ανακατέψτε ακόμα μια φορά και σερβίρετε. www.ethnos.gr