Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 φλ. τσαγιού ρεβίθια βρασμένα
- 1/2 φλ. τσαγιού αγγούρι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1/2 φλ. τσαγιού φακές βρασμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κ. γλ ξύδι
- 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ. γλ. πιπέρι
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1Σε ένα μεγάλο βάζο προσθέστε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το πιπέρι και το αλάτι και ανακατέψτε.Βήμα 2Προσθέστε την πιπεριά, τα ρεβίθια, το αγγούρι, τα ντοματίνια, τις φακές και το μαϊντανό και βιδώστε το καπάκι.Βήμα 3Ανακινείστε καλά και τοποθετήστε στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες. www.newsbeast.gr