Υλικά
- 3 φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη
- 3/4 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 2 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλ. τσαγιού καβουρδισμένα καρύδια, ψιλοκομμένα
- 1/2 φλ. τσαγιού κομμάτια σοκολάτας
- Νιφάδες ανθού αλατιού
Εκτέλεση
Βήμα 1Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Βήμα 2Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε τη ζάχαρη με τη σκόνη κακάο και το αλάτι.Βήμα 3Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε τα αβγά με τη βανίλια. Προσθέστε το μείγμα ζάχαρης και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Βήμα 4Προσθέστε τα καρύδια και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε.Βήμα 5Δημιουργήστε τα μπισκότα, ρίχνοντας σε ένα ταψί με λαδόκολλα περίπου 1 1/2 κουταλιά της σούπας από το μείγμα, σε τέτοια απόσταση μεταξύ τους ώστε να μην κολλήσουν όταν ψηθούν.Βήμα 6Γαρνίρετε με τις νιφάδες ανθού αλατιού και ψήστε για 12- 14 λεπτά.Βήμα 7Αφήστε να κρυώσουν και απομακρύνετε προσεκτικά από το ταψί. www.newsbeast.gr