Μπισκότα αμυγδάλου με τζίντζερ

Σπιτικά μπισκότα γρήγορα και εύκολα χωρίς ζάχαρη, με μόλις 54 θερμίδες το ένα, πλούσια σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.             

ΥΛΙΚΑ (για 16 μπισκότα)

80 γρ. νιφάδες βρώμης

3 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου

3 κ.σ. γάλα αμυγδάλου

2 κ.σ. αλεύρι (ή ψιλό τρίμμα) αμυγδάλου

2 κ.σ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ (ή ½ κ.γ. σκόνη αποξηραμένου)

60 γρ. μέλι ή σιρόπι αγαύης

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη ζύμη.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160οC.

Χωρίζουμε τη ζύμη σε 16 μπαλάκια. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα μπαλάκια ζύμης. Τα πατάμε καλά με το χέρι μας ώστε να σχηματιστούν πολύ λεπτά μπισκότα διαμέτρου 4 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 10 λεπτά.       www.tovima.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων