Υλικά
- 450 γρ. ζυμαρικά (κατά προτίμηση πένες)
- 340 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες
- 150 γρ. σάλτσα πέστο
- 1 μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα σε κύβους
- 3 χούφτες φρέσκια ρόκα
Εκτέλεση
Βήμα 1Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Βήμα 2Σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για 20- 30 δευτερόλεπτα μέχρι να μην είναι πια ζεστά.Βήμα 3Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τις πιπεριές, τη σάλτσα πέστο, τη μοτσαρέλα και τη ρόκα.Βήμα 4Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο σε καλά σφραγισμένο δοχείο. www.newsbeast.gr