Σαλάτα ζυμαρικών με πέστο

Υλικά

  • 450 γρ. ζυμαρικά (κατά προτίμηση πένες)
  • 340 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες
  • 150 γρ. σάλτσα πέστο
  • 1 μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα σε κύβους
  • 3 χούφτες φρέσκια ρόκα    

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
    Βήμα 2
    Σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για 20- 30 δευτερόλεπτα μέχρι να μην είναι πια ζεστά.
    Βήμα 3
    Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τις πιπεριές, τη σάλτσα πέστο, τη μοτσαρέλα και τη ρόκα.
    Βήμα 4
    Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο σε καλά σφραγισμένο δοχείο.       www.newsbeast.gr