Υλικά
- 450 γρ. κιμά από χοιρινά λουκάνικα
- 6 μεγάλα αυγά
- 2 φλ. τσαγιού γάλα 2%
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. γλ. μουστάρδα σε σκόνη
- 6 φέτες λευκό ψωμί σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
Εκτέλεση
Βήμα 1Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το λουκάνικο μέχρι να αποκτήσει καφετί απόχρωση. Τοποθετήστε σε πιάτο πάνω σε απορροφητικό χαρτί και αφήστε στην άκρη.Βήμα 2Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά και ανακατέψτε με το γάλα, το αλάτι και τη μουστάρδα. Προσθέστε το ψωμί σε κύβους, το τυρί και το λουκάνικο και ανακατέψτε καλά.Βήμα 3Αδειάστε το μείγμα σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και τοποθετήστε στο ψυγείο για 8 ώρες ή όλη τη νύχτα.Βήμα 4Βγάλτε το ταψί από το ψυγείο 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε, ακάλυπτα, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρό ένα μαχαίρι μόλις το βάλετε στο κέντρο. www.newsbeast.gr