Το πτώμα της ελληνικής δημοσιογραφίας μύρισε πια...

Ειλικρινά μου δημιουργεί θλίψη. Όχι θυμό. Μου δημιουργεί έκπληξη και θλίψη. «Σκάει» μία είδηση και μάλιστα με στοιχεία, με αποκαλυπτικά έγγραφα του FBI του Αμερικανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, δηλαδή με άκρως αξιόπιστα έγγραφα.

Εκεί μέσα διαβάζουμε πως ένας Έλληνας πρώην υπουργός, ο Ανδρέας Λοβέρδος, πιθανόν δωροδοκήθηκε... από τη Novartis. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, ξέρω όμως ότι το λέει το FBI. Από μόνο του αποτελεί τεράστια είδηση.

Η συγκεκριμένη είδηση λοιπόν εξαφανίζεται από τα ελληνικά ΜΜΕ. Θάβουν ακόμα και αυτό! Την πιθανή δωροδοκία ενός υπουργού! Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Και δεν μιλάω καν για την παραποίηση των εγγράφων από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών που είναι επίσης τρομακτικό ως γεγονός, περιορίζομαι μόνο στα του FBI.

Και όταν εξαφανίζουν μία είδηση ακόμα και για τον Ανδρέα Λοβέρδο, σιγά δηλαδή το σημαίνον πολιτικό πρόσωπο, καταλαβαίνετε τι θα γίνεται με άλλους. Δεν θα περνάει τίποτε.

Για όλα αυτά η Ελλάδα κατρακυλάει στις θέσεις της Ελευθερίας του Τύπου. Δεν κάνουν λάθος οι ξένοι. Το βλέπουν ξεκάθαρα: η ελληνική δημοσιογραφία βρίσκεται σε σήψη.

Δημήτρης Κανελλόπουλος 

efsyn.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κ. Σισμανίδης: Δεν έχω αμφιβολία ότι είναι ο τάφος του Αριστοτέλη...

Κιμαδόπιτα με χωριάτικο φύλλο

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Ερχονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί - εξπρές σε σπίτια

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων