ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΣΤΟ 1950 ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ...

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του Ευηνοχωρίου σε ότι αφορά στην αποστολή και παραλαβή δεμάτων, αλληλογραφίας κλπ, και για λίγη ώρα κάθε φορά αφού ως γνωστόν το ταχυδρομείο στο Ευηνοχώρι έχει κλείσει εδώ και σχεδόν 2 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα εκδόθηκε ανακοίνωση η οποία ενημερώνει τους κατοίκους ότι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 9 ως τις 9.20 το πρωί ο αγροτικός διανομέας θα βρίσκεται στο Κάτω Ευηνοχώρι στην πλατεία, από τις 9.30 ως τις 9.50 στο κοινοτικό κατάστημα και από τις 10.00 ως τις 10.30 στην κεντρική πλατεία του Πάνω Ευηνοχωρίου.

Αυτές τις ώρες θα πρέπει οι κάτοικοι που έχουν κάποια συναλλαγή να πηγαίνουν στα προκαθορισμένα σημεία. Με λίγα λόγια επιστρέφουμε στις εποχές του 1950 περίπου όταν η τεχνολογία ήταν ανύπαρκτη και οι άνθρωποι περίμεναν τον ταχυδρόμο να φέρει το γράμμα.

Πρέπει δηλαδή οι ηλικιωμένοι, οι εργαζόμενοι και οι υπόλοιποι κάτοικοι να αναζητούν εκεί τους λογαριασμούς τους, την αλληλογραφία τους και τα πακέτα τους. Κανείς δε σκέφτηκε ότι ένας εργαζόμενος είναι αδύνατον να αφήσει την δουλειά του για να πάει στην πλατεία να περιμένει τον ταχυδρόμο, ενώ και πολλοί ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να μετακινηθούν δεν θα έχουν πρόσβαση στην αλληλογραφία τους.

Επιπλέον τίθενται και άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά δεδομένα καθώς όλοι θα γνωρίζουν την αλληλογραφία όλων, ενώ μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει και το όνομα άλλου για να πάρει κάποιον φάκελο ή πακέτο.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται καθώς μιλάμε για ένα χωριό των 1500 κατοίκων που απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Μεσολόγγι αλλά δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί επαρκώς.

Σύμφωνα με οληροφορίες του aixmi-news.gr o Πρόεδρος Χρήστος Νασόπουλος μετά τα παράπονα που δέχθηκε από τους συγχωριανούς του θα προσπαθήσει να βρει μια άκρη επικοινωνώντας με τους αρμοδίους.


www.aixmi-news.gr