ζώδια Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 3 Ιουνίου του 2024 ο Δίας από τις 01° 53’ των Διδύμων θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο.

ΚΡΙΟΣ

Remaining Time 0:00
 

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να εκφράσετε με τον πιο δυνατό τρόπο τις γνώσεις και τις νοητικές ικανότητές σας.

Γενικά, μπροστά σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες ενώ αρωγοί στις προσπάθειές σας θα σταθούν άτομα από το φιλικό ή το κοινωνικό περιβάλλον σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για συνεργασίας που θα σας δοθούν και αναλάβετε τα ηνία δημιουργώντας μια γερή βάση για κάτι ακόμα καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι σε σχέση με το τι θέλετε, πώς το θέλετε και τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε προκείμενου να το αποκτήσετε. Μην αφήσετε το φόβο σας για τις όποιες αλλαγές να σας καθυστερήσει και γενικά να λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην προσωπική εξέλιξή σας. Θετικές αλλαγές σας περιμένουν σχετικές με την επαγγελματική σας ζωή και την οικονομική πραγματικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καινούργια ενδεχόμενα ανατέλλουν στον ορίζοντά σας και εσείς θα φλερτάρετε με τις νέες προοπτικές, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον προσωπικό τομέα. Εξετάστε το ενδεχόμενο ανάγκης αλλαγής των πεποιθήσεών σας σε σχέση με το τι είναι εφικτό και τι όχι. Ασχοληθείτε με την πνευματική καλλιέργειά σας και γενικά με ό,τι μπορεί να σας εξελίξει. Εύνοια έχετε και σε ό,τι αφορά συμβόλαια και ταξίδια.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε ευνοϊκούς για εσάς οικονομικούς διακανονισμούς, κάτι που θα σας βοηθήσει να πάρετε ανάσες. Η ψυχολογία σας θα αλλάξει προς το καλύτερο εξαιτίας θετικών νέων που θα λάβετε. Μην αφήσετε φοβίες και ανασφάλειες να σας κρατήσουν πίσω και τολμήστε να κάνετε πράγματα που θα σας αναβιβάσουν σε πολλαπλά επίπεδα. Να εμπιστευτείτε την ισχυρή διαίσθησή σας.

ΛΕΩΝ

Καινούργιοι στόχοι και ευκαιρίες ανάπτυξης θα βρεθούν στο προσκήνιο ενώ αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία και θα σας βοηθήσει να εξελίξετε την καριέρα σας. Να εμπιστεύεστε τη δημιουργικότητα, τα ταλέντα και τις ικανότητητές σας. Αισθηματικά, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει το σκηνικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε στα επαγγελματικά σας και διεκδικήστε την αναγνώριση που σας αξίζει. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε την υποστήριξη ατόμων ανώτερων στην ιεραρχία που εκτιμούν εσάς, τη δουλειά και την εργασιακή ηθική σας. Ασχοληθείτε με κάτι περισσότερο πρωτότυπο και δημιουργικό που μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε μια θέση περισσότερο ηγετική που θα έχει και περισσότερες ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε, που θα έχουν σχέση με μια επαγγελματική αλλαγή που θα επιφέρει και οικονομικό όφελος. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στα δημιουργικά ταλέντα σας και δημιουργήστε το υπόβαθρο για κάτι σημαντικό. Σε προσωπικό επίπεδο, ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες κι εμπειρίες με άτομα που μπορούν να αφυπνίσουν μέσα σας τη χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε ότι πατάτε πιο γερά στα πόδια σας και η αυτοπεποίθησή σας θα αυτή είναι που θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης ανθρώπων και καταστάσεων που θα σας βοηθήσουν να προχωρήστε στη ζωή σας. Απομακρύνετε από κοντά σας την όποια τοξική ενέργεια βιώνετε και βάλτε σε προτεραιτότητα τον εαυτό και τις ανάγκες σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί και εσείς να εργαστείτε με σύνεση και επιμονή όμως το σίγουρο είναι ότι θα έχετε θετικές εξελίξεις. Αισθηματικά, η διάθεσή σας να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και η συναισθηματική σας ευεξία θα λειτουργήσουν άκρως θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το εισόδημά σας. Εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να πετυχαίνετε τους στόχους που βάζετε καθώς είστε συντονισμένοι με το καθήκον και την πειθαρχία και το γεγονός ότι μπορείτε να δείτε μακριά. Επιπλεόν, θα σας απασχολήσει η ομαλοποίηση της καθημερινής σας ρουτίνας όπως επίσης και η βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισής και η ευεξία σας.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική στιγμή της ζωής σας. Αγκαλιάστε τα νέα ενδεχόμενα και εμπιστευτείτε τα ταλέντα και τις δημιουργικές ιδέες σας. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας, η αυτοπεποίθηση και η ανάγκη αυτοέκφρασης θα σας βοηθήσουν να έχετε θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, είτε με αγοραπωλησία, είτε με την οικονομική εκμετάλλευση ενός σπιτιού ενώ άλλους θα σας απασχολήσει μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Ακόμα, βάλτε σε προτεραιότητα την εσωτερική σας γαλήνη και την συναισθηματική και πνευματική σας ανάπτυξη και θεραπεύστε τις όποιες πληγές του παρελθόντος. Οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο ουσιαστικές.

Πηγή: www.myastro.gr