Σοκ στην Αχαΐα: Μαθήτριες πλήρωναν συμμαθητές τους για να κάνουν μαζί τους σεξ! «Συνελήφθησαν» επ’ αυτοφώρω στις τουαλέτες και στο υπόγειο!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και στους γονείς για τις ερωτικές
περιπτύξεις μαθητών εντός των σχολείων τους, οι οποίες τείνουν να λάβουν τη μορφή επιδημίας. Τα παιδιά που όπως λένε και οι εκπαιδευτικοί, στην ηλικία των 15 και 16 ετών δεν είναι πλέον παιδιά, αλλά έφηβοι που καλούνται να ωριμάσουν με αμφιβόλου «ποιότητας» πρότυπα και μεγαλώνουν εν μέσω της κρίσης των ανθρωπιστικών αξιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, σε τουλάχιστον δύο Λύκεια της Αχαΐας, εντοπίστηκαν μαθητές σε ερωτικές περιπτύξεις. Στη μία περίπτωση στις τουαλέτες και στη δεύτερη, σε υπόγειο, όπου λειτουργούν εργαστήρια. Οι μαθητές «συνελήφθησαν» επ’ αυτοφώρω από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι, βρέθηκαν σε αρκετά δύσκολη θέση, ωστόσο, έπρεπε να αντιμετωπίσουν το θέμα με ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα.

Αυτό, όμως, που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση και μάλιστα, συζητήθηκε και σε συνέλευση γονέων, είναι πως υπήρξαν πληροφορίες, ότι οι ερωτικές περιπτύξεις δεν αφορούσαν μία αθώα, εφηβική έλξη, αλλά αντανακλούσαν στις συνθήκες του αγοραίου έρωτα και μάλιστα με αντεστραμμένους ρόλους και όρους!

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε, υπήρξαν πληροφορίες, ότι οι μαθήτριες που «πρωταγωνιστούσαν» στα συγκεκριμένα περιστατικά, είχαν δώσει χρηματικό αντίτιμο στους συμμαθητές τους για να «μοιραστούν» μαζί τους ερωτικές πράξεις.