Πάτρα: Η αγγελία για το πιο... hot κομμωτήριο - Τα προσόντα και ο μισθός των 2.000€!

Πρόκειται για ένα κομμωτήριο στο οποίο οι γυναίκες κομμώτριες θα
εργάζονται... με τα εσώρουχά τους!
Οι πιο καλοί μισθοί δίνονται... για το σέξι κομμωτήριο που θα ανοίξει στην Πάτρα, όπως εδώ και δύο εβδομάδες αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Κόσμος»!
Πρόκειται για το hot κομμωτήριο για άνδρες στο οποίο οι γυναίκες κομμώτριες θα εργάζονται... με τα εσώρουχά τους! Σύμφωνα με την μικρή αγγελία που δημοσιεύτηκε ο μισθός των όμορφων κοριτσιών αφού με αυτό το κριτήριο θα επιλεγούν (απαραίτητο προσόν θα είναι και οι γνώσεις κομμωτικής), θα φτάνει ακόμα και τα 2.000 ευρώ!
Στην ίδια εφημερίδα ωστόσο υπάρχει και η αγγελία που αφορά εμφανίσιμα αγόρια με γνώση γυναικείας κομμωτικής! Όπως είχε επισημάνει ο ιδιοκτήτης σχετικά με το πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε μία τέτοια επένδυση, «Ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και είδαμε πως λειτουργούν τέτοιου είδους κομμωτήρια. Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο που αποφασίσαμε να φέρουμε στην Πάτρα. Σε αυτήν την φάση βρισκόμαστε στο στάδιο των προετοιμασιών. Το κατάστημα αναμένεται να έχει ανοίξει μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων».
(newsit)

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων