Δύο συλλήψεις για μαστροπεία στον Άλιμο

Δύο Ελληνες, ηλικίας 43 και 46 ετών, συνελήφθησαν για
μαστροπεία στον Άλιμο, ενώ προσήχθη μία 22χρονη, υπήκοος Ουγγαρίας, σε βάρος της οποίας συντάχθηκε έκθεση για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.
Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα για τη λειτουργία γραφείου «ραντεβού» και διαδικτυακής ιστοσελίδας, μέσω των οποίων κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων πραγματοποίησαν επιχείρηση σε ξενοδοχείο στον Άλιμο, κατά τη διάρκεια της οποία προσήχθη η 22χρονη αλλοδαπή που εκδιδόταν και συνελήφθησαν ο 46χρονος που τη μετέφερε στο σημείο συνάντησης και ο 43χρονος που ήταν υπεύθυνος για το κλείσιμο των ραντεβού.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, τα τελευταία δύο χρόνια προωθούσαν, κατ' επάγγελμα και από κερδοσκοπία, γυναίκες στην πορνεία.
Κατασχέθηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ένα tablet και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις, σχετικές με τη πραγματοποίηση των συναντήσεων.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.http://www.imerisia.gr