Η Μις Ταϋλάνδη προσκυνά τη μάνα της που τη μεγάλωσε μαζεύοντας σκουπίδια!

Μια συγκινητική φωτογραφία, που έγινε viral στο διαδίκτυο, δείχνει μία νεαρή βασίλισσα ομορφιάς να επιστρέφει στη γενέτειρά της, στην Ταϊλάνδη, για να υποκλιθεί στη ρακοσυλλέκτρια μητέρα της που τη μεγάλωσε.
Φορώντας ένα αστραφτερό στέμμα, το μεταξωτό ζωνάρι της και ψηλά τακούνια, η 17χρονη Κχανίτα Μιντ Φάσαενγκ, που ανακηρύχθηκε Μις Ταϊλάνδη 2015 τον περασμένο μήνα, γονάτισε μπροστά στη μητέρα της δίπλα σε βρόμικους κάδους απορριμμάτων για να την ευχαριστήσει για όλα όσα έκανε για εκείνη.

Η συγκινητική στιγμή έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων, καθώς η μητέρα της Μιντ τη μεγάλωσε μόνη της, βγάζοντας τα προς το ζην από τη συλλογή και ανακύκλωση των απορριμμάτων.

Για τους Ασιάτες η υψηλότερη μορφή σεβασμού είναι να γονατίσουν, ανεξάρτητα από την περίσταση.

«Εγινα αυτό που είμαι σήμερα χάρη στη μητέρα μου. Εκείνη κι εγώ βγάζαμε τα προς το ζην κάνοντας τίμια δουλειά, έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να αισθανόμαστε κατώτερες», είπε η Μιντ.

Μάλιστα, υποστηρίζει την αισιόδοξη προοπτική της για τη ζωή, συνεχίζοντας να βοηθάει τη μητέρα της στη συλλογή και ανακύκλωση σκουπιδιών.





http://fonaklas.blogspot.gr