Ξέσπασμα-σοκ της Γκολεμά κατά του Τσίπρα! Πώς τον αποκαλεί...

Ξέσπασμα-σοκ της Ντέπυς Γκολεμά κατά του Αλέξη
Τσίπρα και της κυβέρνησης με αφορμή την κατάθεση στεφανιού από τον Πρωθυπουργό στη μνήμη του Πολυτεχνείου!Η γνωστή τηλεκριτικός με δύο αναρτήσεις-
κόλαφο στον προσωπικό της λογαριασμό στο “Facebook” ρίχνει ρουκέτες στον Πρωθυπουργό αποκαλώντας τον γαϊδούρι και ξεφτίλα, «σούρνοντάς» του ακόμα πολλά, σε αυτόν αλλά και στους όμοιούς του, όπως η ίδια χαρακτηρίζει! «Θα φάτε καλά, μας έχετε σπάσει τα νεύρα» τονίζει.

«Μέρα του Πολυτεχνείου σήμερα, και τοφερε η μοίρα της Αριστερης κυβερνησής μας – πήγε και κατεθεσε στεφανι το γαιδούρι- να ναι η μέρα των πλειστηριασμών και των κόκκινων δανείων. Απο το » Κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη “ περάσαμε στο “ κανένα σπιτι σε ιδιώτη, ολα στον τραπεζίτη” φτού σου ξεφτιλα, θα φας καλά και εσύ και οι όμοιοι σου. μαζεφτε δε τον τσακαλώτο που λέει αυτό το άθλιο “ συμφωνήσαμε “ επειδή τίποτα απο αυτά που νομίζει δεν συμφωνήσαμε εμείς. απλα εσεις τα υπογράψατε……»
Με τη δεύτερη της ανάρτηση κατακεραυνώνει τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο λέγοντας πως δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά!


«εξοργισμενη ειμαι. βάλανε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει ντιπ τα ελληνικά να μας μιλήσει σε όλους όσοι αγωνιούμε για τα δάνεια, τις δόσεις, την εφορία και ολα αυτα που περιμένουμε. και έλεγε ενα κάρο μπούρδες και όλο συμφωνήσαμε και τους μισους όρους στα Αγγλικά και μετα μας εκανε και πλάκα για το κρασί και είπε αφού δε με ρωτησατε για αυτό ( κάτι ούτε κατάλαβα), δε σας λέω, να μας ησυχάσει. ας το διαολο πια,,,, μας εχετε σπάσει τα νευρα, μουλάρια….»


http://paradrasi.gr/