Κωδική ονομασία Άγιος Βασίλης: Πως η NASA συγκάλυψε την εμφάνιση εξωγήινων στη Σελήνη

Αποκαλύψεις για την ύπαρξη εξωγήινων έκανε μια πρώην εργαζόμενη της NASA. Σύμφωνα με
την Dona Hare κατά τις προσεδαφίσεις στη Σελήνη, που οργάνωσε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία εμφανίσθηκαν τρία Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ ή UFO) και αμέσως συγκάλυψαν το περιστατικό δίνοντας του την ονομασία Santa Claus (Άγιος Βασίλης).
Η ίδια, όπως δημοσιεύει η dailymail, επικαλείται διάφορες πηγές που δεν κατονομάζει και εξομολογείται δημόσια σε βίντεο πολύ παράξενα πράγματα όσον αφορά στην ύπαρξη εξωγήινων.
Η Hare εργαζόταν ως illustrator και τεχνικός φωτογραφίας στη NASA, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα έχει βραβευθεί αρκετές φορές για τη δουλειά της.
«Ξαφνιάστηκαν όταν διαπίστωσα πως υπήρχε πρωτόκολλο για το ρετουσάρισμα των φωτογραφιών και την εξαφάνιση των ATIA που μπορεί να υπήρχαν στις φωτογραφίες που συνέλεγε η NASA» δηλώνει και περιγράφει ένα περιστατικό, που της ανέφερε ένας συνάδελφός της σύμφωνα με τον οποίο άκουσε την εμπειρία που είχαν οι αστροναύτες στο Φεγγάρι όταν είδε τα ΑΤΙΑ.
«Τρεις ιπτάμενοι δίσκοι τους ακολουθούσαν» λέει η Hare και προσθέτει: «Προληπτικά οι αστροναύτες, όταν επέστρεψαν μεταφέρθηκαν σ΄ένα δωμάτιο, στη ζώνη καραντίνας και ενημερώθηκαν από κάποιον άνδρα σχετικά με το τι πρέπει να πουν και περισσότερο να μην πουν».
Επιπλέον η Hare ισχυρίζεται πως η NASA είχε απειλήσει πως όποιος αποκαλύψει ότι υπηρεσία εξαφανίζει από τις φωτογραφίες που έχει συλλέξει τα ΑΤΙΑ τότε αυτό το άτομα θα έχανε τη σύνταξή του.
Η Dona Hare αφηγείται ακόμη μια ιστορία που αυτή τη φορά έχει να κάνει μ΄έναν άντρα που εργαζόταν ως φύλακας ασφαλείας στη NASA και την επισκέφθηκε στο γραφείο της τρομοκρατημένος υποστηρίζοντας πως φοβόταν για τη ζωή του.
«Είπε ότι μια ομάδα στρατιωτών τον έβαλε να κάψει μια σειρά από φωτογραφίες που όμως δεν του επέτρεπαν να κοιτάξει. Κάποια στιγμή είδε σε μια φωτογραφία ένα UFO και μόλις αυτό έγινε αντιληπτό ένας από τους στρατιώτες τον χτύπησε στο κεφάλι με το πίσω μέρος του όπλου του».
«Εμένα δεν με έχουν απειλήσει αλλά μου έχουν στείλει το μήνυμα ότι δεν πρέπει να μιλάω γι΄αυτά τα πράγματα» λέει η ίδια.
Η dailymail, σημειώνει στο ρεπορτάζ της, επικοινώνησε με τη NASA προκειμένου να ακούσει και τη δική της πλευρά, ωστόσο η αμερικανική υπηρεσία δεν έχει ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο αίτημα.
huffington