Στοιχεία σοκ: Μαθήτριες ψάχνουν πενηντάρηδες για σεξ

Ελληνίδες Λολίτες οργιάζουν μέσα από sites γνωριμιών…
Τον έμπειρο δάσκαλο που θα τους οδηγήσει στα μονοπάτια του sex και θα τους διδάξει
στα «άγουρα» χρόνια τους τα μυστικά της σαρκικής επαφής, αναζητούν ανήλικες μαθήτριες που διατηρούν προφίλ με ψεύτικα στοιχεία σε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών και σχέσεων.
Η αποκάλυψη ήρθε με τον πλέον τραγικό τρόπο και συγκεκριμένα έπειτα από την επ” αυτοφώρω σύλληψη 55χρονου διευθυντή τράπεζας, ο οποίος είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές με μια 14χρονη μαθήτρια που είχε «ψαρέψει» στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα γνωριμιών.
Έπειτα από αυτή την πραγματικά συγκλονιστική αποκάλυψη, οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος άπλωσαν τα «δίχτυα» τους στον συγκεκριμένο ιστότοπο, που βέβαια λειτουργεί με νόμιμο τρόπο, ανακαλύπτοντας έτσι έναν ολόκληρο “διάδρομο” με ανήλικες μαθήτριες, που αναζητούν το δάσκαλο που θα τους μυήσει στα μυστικά του sex.
Αφορμή για αυτή την έρευνα στάθηκε επιπλέον το γεγονός πως ο 55χρονος τραπεζικός είχε επαφές με άλλες δυο ανήλικες μαθήτριες, που επίσης διατηρούσαν προφίλ στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, και βρίσκονταν πλέον στο στάδιο της συνάντησης με τον μεσήλικα τραπεζικό.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πλέον πραγματοποιούν εντατικές έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα στοιχεία των δυο ανήλικων μαθητριών, καθώς οι ίδιες διατηρούν ψευδώνυμο, ώστε να ενημερωθούν οι γονείς τους και να διαπιστωθεί έτσι εάν είχαν και αυτές ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές με το 55χρονο τραπεζικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από μια πρώτη έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακάλυψαν τουλάχιστον 10 προφίλ με ψευδή στοιχεία, τα οποία διατηρούν ανήλικες από 14 έως και 16 ετών και στην κυριολεξία αναζητούν έμπειρο κύριο από 40 έως και 50 ετών προκειμένου να τους διδάξει τα μυστικά του sex.
Χαρακτηριστικό είναι το “status” που εχει αναρτήσει στο προφίλ της μια κοπέλα που υποστήριζε πως είναι 18 ετών πλην όμως οι αστυνομικοί από στοιχεία που έχουν στα χέρια τους πιστεύουν πως πρόκειται για 16χρονη μαθήτρια. Γράφει λοιπόν στο προφίλ της: “…αναζητώ έμπειρο στο sex άνδρα από 40 έως και 50 ετών για να μου διδάξει όλα τα μυστικά του κρεβατιού, χωρίς ταμπού και ένοχες” !!!
Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ορισμένες από τις ανήλικες δεν γράφουν την πραγματική τους ηλικία, προκειμένου να μην υπάρχουν αντιστάσεις σε όσους θέλουν να τις πλησιάσουν.
Ήδη οι αστυνομικοί έχουν καταστρώσει σχέδιο προκειμένου να πλησιάσουν διαδικτυακά τις ανήλικες μαθήτριες εμφανιζόμενοι δήθεν ως ενδιαφερόμενοι, ώστε να έλθουν σε επαφή μαζί τους, να διαπιστώσουν τα στοιχεία τους και να ενημερώσουν τους γονείς για τις δραστηρίοτητες των παιδιών τους, για να λάβουν… έστω και καθυστερημένα, τα μέτρα τους.
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες
Στο μεταξύ συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της σεξουαλικής αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας, από τον 55χρονο διευθυντή κεντρικού τραπεζικού υποκαταστήματος μεγάλης τράπεζας.
Όπως διαπιστώθηκε και από την κατάθεση της 14χρονης, και τις δυο φορές που είχαν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με το μεσήλικα, ο ίδιος δεν πήρε τις απαραίτητες προφυλάξεις, ενώ παράλληλα φαίνεται πως γνώριζε την πραγματική ηλικία του παιδιού.
Όσο για την 14χρονη, για να μπορέσει να ξεφύγει από την επιτήρηση των γονιών της και να καταλήξει στο ξενοδοχείο μαζί με τον 55χρονο, έλεγε στον πατέρα της ότι το Σάββατο θα πάει σε πάρτι που κάνουν συμμαθητές της και έτσι κατάφερνε να φεύγει από το σπίτι της, να συναντιέται σε ξενοδοχείο με τον μεσήλικα, επιστρέφοντας στο σπίτι της τα μεσάνυχτα.
Στην κατάθεση που έδωσε ο 55χρονος στους Αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παραδέχθηκε πως είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση με την 14χρονη, υποστηρίζοντας όμως πως τον είχε παραπλανήσει διαβεβαιώνοντας τον πως είναι 16 ετών, και επιθυμούσε και η ίδια να έχει ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με το μεσήλικα τραπεζικό και πατέρα δυο αγοριών που φοιτούν στο πανεπιστήμιο.
http://www.paraskhnio.gr