Απολαυστικές πέννες με καπνιστό σολομό και τυρί κρέμα

Υλικά

400 γραμμάρια μακαρόνια πέννες

100 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα λεμόνι
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
200 γραμμάρια καπνιστό σολομό
2 κουταλιές της σούπας άνηθο
αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πέννες για περίπου 8 με 10 λεπτά σε άφθονο αλατισμένο νερό και έπειτα τα στραγγίζετε.
Στο μεταξύ ψιλοκόβετε το σολομό σε λεπτές μικρές λωρίδες, ξύστε τη φλούδα του λεμονιού και ψιλοκόψτε τον άνηθο.

Βάλτε στη φωτιά ένα μεγάλο τηγάνι με το βούτυρο και όταν λιώσει ρίξτε το σολομό, την πιπεριά και σοτάρετε για 4 λεπτά.
Ρίξτε τις πέννες στο τηγάνι, προσθέστε το τυρί κρέμα και ανακατέψτε. Συμπληρώστε τον άνηθο και το ξύσμα λεμονιού συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Αφήστε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά στη φωτιά ανακατεύοντας τα με δύο πιρούνες. Σερβίρετε αμέσως.http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων