Ψαρονέφρι με μουστάρδα και γιαούρτι

Υλικά:
800 γρ. ψαρονέφρι, σε μακρόστενα κομμάτια
3 κουταλιές σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
2-3 φύλλα δάφνης
1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί

1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών (σπιτικό ή από βιολογικό κύβο)
4 κουταλιές σούπας μουστάρδα, πικάντικη
3 κουταλιές σούπας γιαούρτι στραγγιστό Total
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το βούτυρο σε ένα φαρδύ τηγάνι. Μόλις «αφρίσει» ρίχνουμε τη δάφνη και το ψαρονέφρι και το ψήνουμε για 3-5 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Σβήνουμε με το κρασί, το γυρίζουμε ξανά και το βγάζουμε από το τηγάνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο, ρίχνουμε τον ζωμό και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε με σπάτουλα ώστε να ομογενοποιηθεί η σάλτσα με τα κομματάκια του κρέατος που έμειναν στο τηγάνι.
Σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε γρήγορα έως ότου αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ρίχνουμε ξανά το κρέας στο τηγάνι και το φέρνουμε μια βόλτα ώστε να πάει η σάλτσα σε όλα τα κομμάτια.
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων