Μπισκότα λεμονιού με αμύγδαλο Ιδιαίτερα γευστικά συνοδεύουν ιδανικά τον πρωινό καφέ

Υλικά για 6-8 άτομα

  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • Μισό φλιτζάνι φρέσκο βούτυρο
  • 2 κρόκους αυγού
  • Μισό φλιτζάνι φρουκτόζη
  • 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλόσκονη    

    Εκτέλεση

  • Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη φρουκτόζη για 5 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε ένα - ένα τους κρόκους και ξαναχτυπάτε.
  •  Προσθέτετε όλα τα στερεά υλικά, κάνετε μια ζύμη μαλακή και πλάθετε τα μπισκότα.
  • Η ζύμη δεν πρέπει να βγει τελείως στεγνή, θέλουμε να είναι μαλακή και λίγο σαν χυλός.
  • Με ένα κουτάλι βάζετε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά.http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων