Μπισκότα λεμονιού με αμύγδαλο Ιδιαίτερα γευστικά συνοδεύουν ιδανικά τον πρωινό καφέ

Υλικά για 6-8 άτομα

  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • Μισό φλιτζάνι φρέσκο βούτυρο
  • 2 κρόκους αυγού
  • Μισό φλιτζάνι φρουκτόζη
  • 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλόσκονη    

    Εκτέλεση

  • Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη φρουκτόζη για 5 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε ένα - ένα τους κρόκους και ξαναχτυπάτε.
  •  Προσθέτετε όλα τα στερεά υλικά, κάνετε μια ζύμη μαλακή και πλάθετε τα μπισκότα.
  • Η ζύμη δεν πρέπει να βγει τελείως στεγνή, θέλουμε να είναι μαλακή και λίγο σαν χυλός.
  • Με ένα κουτάλι βάζετε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά.http://www.newsbeast.gr