Μπισκότα λεμονιού με αμύγδαλο Ιδιαίτερα γευστικά συνοδεύουν ιδανικά τον πρωινό καφέ

Υλικά για 6-8 άτομα

  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • Μισό φλιτζάνι φρέσκο βούτυρο
  • 2 κρόκους αυγού
  • Μισό φλιτζάνι φρουκτόζη
  • 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλόσκονη    

    Εκτέλεση

  • Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη φρουκτόζη για 5 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε ένα - ένα τους κρόκους και ξαναχτυπάτε.
  •  Προσθέτετε όλα τα στερεά υλικά, κάνετε μια ζύμη μαλακή και πλάθετε τα μπισκότα.
  • Η ζύμη δεν πρέπει να βγει τελείως στεγνή, θέλουμε να είναι μαλακή και λίγο σαν χυλός.
  • Με ένα κουτάλι βάζετε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά.http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων