Σοτάρετε το σκόρδο σε λάδι μέχρι να ροδίσει. Αφού το βγάζετε,
σοτάρετε το πράσο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε τις ροδέλες πατάτας,
αλατοπίπερο και δάφνη.
Προσθέτετε νερό και αφήνετε το μείγμα να βράσει για περίπου 20 λεπτά. Κατόπιν χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε για μισή ώρα.
Λιώνετε το σοταρισμένο σκόρδο και ανακατεύετε με τη πάπρικα. Τοποθετείτε όλο το μείγμα σε ένα τηγάνι και ανακατεύετε.
Τεμαχίζετε το βακαλάο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 2-3 εκατοστών) και τα τοποθετείτε και αυτά στο τηγάνι.
Αφήστε να σιγοψηθούν για 5 λεπτά μέχρι να γίνει ο μπακαλιάρος. http://www.newsbeast.gr