Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Καπνιστό φιλέτο τσιπούρας, Αλός Το προϊόν του μήνα διαθέτει γευστική δύναμη και φινέτσα και αναδεικνύει την γκουρμέ εκδοχή των ελληνικών ψαρομεζέδων.

H Αλός είναι μια νέα σειρά γκουρμέ θαλασσινών μεζέδων, μια γευστική αποκάλυψη που την χρωστώ στον καλό φίλο και συνεργάτη Θανάση Κ. Πιστεύω πως μετά την μεγάλη επιτυχία του τόνου Αλοννήσου αξίζει να στραφούμε και σε μερικά
ακόμη αξιόλογα ελληνικά ψάρια που πιστέψτε με μας παρέχουν ακόμη καλύτερη γευστική εμπειρία.
Το καπνιστό φιλέτο τσιπούρας  Αλός είναι ένας εξωπραγματικός μεζές όπου η ισορροπία των γεύσεων και η γευστική απόλαυση ακουμπούν το τέλειο. Εξαιρετική υφή, τρυφερή σάρκα, γεμάτη γεύση, θάλασσα και καπνιστή επίγευση που διαρκεί αναβαθμίζουν τον ελληνικό ψαρομεζέ σε υψηλό επίπεδο μέσα από την απλότητα και την φινέτσα της πρώτης ύλης. Τσιπούρα ιχθυοκαλλιέργειας από το Μεσολόγγι σε ποσοστό 96% και θαλασσινό αλάτι 4%,  κάπνισμα σε φούρνο και δυνατά αποστάγματα συνθέτουν ένα γευστικότατο σκηνικό.  fnl-guide.com