Νούντλς με γαρίδες και σόγια σως.Εύκολη και γρήγορη ασιατική συνταγή

Υλικά για 2 άτομα

  • 3 κουταλιές της σούπας σόγια σως
  • 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
  • 250 γραμμάρια νούντλς
  • 8 καθαρισμένες βρασμένες μέτριες γαρίδες   

    Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό μουλιάζετε τα νούντλς για περίπου 10 λεπτά.
  • Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι ρίχνετε το σπορέλαιο, τις γαρίδες και τις νούντλς αφού τις σουρώσετε.
  • Ανακατεύετε τα υλικά για 1 λεπτό και αμέσως μετά ρίχνετε το τριμμένο τζίντζερ και τη σάλτσα σόγιας.
  • Μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά, ρίχνετε το ξύδι και το μέλι, ανακατεύετε και μοιράζετε το φαγητό σε 2 πιάτα. newsbeast.gr