Τυρόπιτα με κρέμα γάλακτος.Ιδανική για ορεκτικό

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 3 αβγά
  • 1  κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. γκούντα
  • 100 γρ. κασέρι
  • 100 γρ. φέτα
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τρίβουμε σε ένα μπολ τα τυριά. Τη φέτα την τρίβουμε καλύτερα με το πιρούνι.
  2. Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα και τοποθετούμε το φύλλο. Το στρώνουμε να πάει παντού σε πάτο και πλαϊνά. Κόβουμε τα περισσεύματα.
  3. Χτυπάμε αυγά, κρέμα και λίγο πιπέρι.
  4. Ανακατεύουμε το μισό μίγμα με τα αβγά με τα τυριά. Το ρίχνουμε πάνω από το φύλλο.
  5. Από πάνω, ρίχνουμε και το υπόλοιπο μίγμα αβγών.
  6. Ψήνουμε για 30-40 λεπτά περίπου σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς. www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων