Φιλετάκια κοτόπουλου με λευκή κρέμα και πένες

Υλικά

Για 2-4 άτομα


100 γραμμάρια τυρί κρέμα
60 γραμμάρια βούτυρο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
8 φιλετάκια κοτόπουλου (στήθος)
2 λεμόνια

8 φύλλα φασκόμηλο
1 συσκευασία πένες



Εκτέλεση

Χτυπάτε λίγο τα φιλετάκια κοτόπουλου ίσα – ίσα να απλώσουν και να γίνουν επίπεδα. Τα περιχύνετε με το χυμό του ενός λεμονιού και τα αλατοπιπερώνετε. Σε κάθε ένα, τοποθετείτε μία φέτα λεμονιού και ένα φύλλο φασκόμηλο.

Λιώνετε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτετε τα φιλετάκια και τα μαγειρεύετε για 7-10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και τις στραγγίζουμε.

Λίγο πριν το τέλος, προσθέτετε το τυρί κρέμα πάνω σε κάθε φιλέτο και αφήνετε να λιώσει μερικώς και να γίνει κρεμώδης η σάλτσα και σερβίρετε με τις πέννες.    govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων